Chrome Pointer

Instagramvinst

   Tidigare i veckan höll jag i en mindre tävling på Instagram för att fira 8000 följare. Vinnaren skulle få en redigering och den som vann var @makeupbyarina24, som fick en redigering på sin vita andalusier. Jag är grymt nöjd med resultatet, men jag får ju erkänna att varken man eller svans är vad de kunde vara. Aja, övning ger färdighet, I guess!
   Hästen jag fotade för det här i spelet hade den allra längsta manen, och därmed så är det väldigt svårt att klippa ut hästens huvud och använda i redigeringar. Därför är hela huvudet målat "för hand" medan resten av hästen är en "klassisk" redigering. Tycker att det smälter in sjukt bra ändå, kul att se att jag blir bättre och bättre hela tiden! :D
 
 


Angelica

O...M...G... Den var ju jättefin!!!! :D

Matilda Southtree

En fråga jag ställt två gånger utan att få svar: Hade man kunnat vinna även om man DMade? Vill verkligen veta.

Svar: Nej, det kunde man inte. Om man inte gjorde så som det stod i reglerna räknades man inte med. (Privata konton räknas aldrig med eftersom jag inte kan se vad de postar.)
Esmeralda Silverforce

MyhorsenameisEsmeralda

Är det bara jag som inte kan se bilderna?

Wilma Ponylund

Guuuud vad fin *-*

Amanda Rainwood

Sjukt bra att du ger dig själv cred för att du blir bättre! :D

Meja

WOW *-* Du är... Fantastisk är fel ord, Super dunder mega awsome fantastisk är rätt ord x) Nä men seriöst, du är asgrym!

Matilda Southtree

Menar du att om man var privat hade man kunnat DMa och kunnat vinna ändå, eller menar du att man bara kunde vinna om man hade "öppen" profil och postade med hashtaggarna?
Jag var privat då, så jag DMade med hashtaggarna.

Svar: Bara öppen profil gäller. Jag väljer alltid vinnaren genom att gå igenom hashtaggen.
Esmeralda Silverforce

Meja starbridge

Du är super duper mega åzum fantastisk mega åzum!!!😎

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.