Chrome Pointer

Ingen mer arkeologi, tjofräs!

   JAG ÄR BEUNDRAD MED ARKEOLOGIN! Saknar fortfarande ett par boots från det röda skelettet men jag är typ redo att ge upp så jag har vant mig vid tanken att jag inte kommer få bootsen. Nu har jag bara Nic och Jarlasson att bygge rykte med innan jag är beundrad överallt!
 
 
   Nu stänger jag ner SSO för dagen och taggar morgondagens uppdatering. Utvärdering av den kommer dock inte förrän på fredag, eftersom torsdagarna är dagen för Mirandas gästbloggningar.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.