Chrome Pointer

In i dimman

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Det är helt galet hur tomt det är i Dinodalen numera. Förut var det fullsmockat och folk for till höger och vänster för att bygga rykte, levla, leta fossiler och utforska. Nu är det bara tomt förutom enstaka individer lite här och där. Kanske var det just tystnaden och det tomma som gjorde att jag kände för att rida en sväng till dalen för ett par dagar sedan. Pirat fick då sätta hovarna på is för första gången, och trots färgkontrasten tycker jag att han passade riktigt bra in bland den vita, yrande snön.
 
 
Hjälm: Fiskebyn - Tröja: Fiskebyn - Handskar: Vingården - Byxor: Jarlaheim - Stövlar: Ferdinands hästmarknad
Träns: Valedale - Sadel: Uppdrag - Schabrak: Fiskebyn - Benlindor: Fiskebyn


Alanis Moonstorm

Det är ju nu när det inte är så mycket folk där som Dinodalen är som mysigast <3

Lilly Greenmountain

Jag var också en sväng till Dinodalen häromdagen, det var så lugnt och skönt. Men synd att det är så öde...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.