Chrome Pointer

~ Horse Life 2 ~

   Nästa avsnitt av My Horse And Me 2 som kommer upp på min YouTube-kanal blir det sista, och jag har börjat tänka på vad nästa spelserie ska bli. Jag har funderat på Horse Life 2, eftersom spelet nu fungerar som det ska, MEN. Jag tror att spelet lätt kan ta lika lång tid som Horsez gjorde - alltså ca 14 timmar. Det innebär MÅNGA avsnitt. Med väldigt mycket samma saker och konstant upprepning. Jag tror inte jag kommer orka fortsätta, jag kommer nog tröttna helt halvvägs. Så jag vågar inte spela det. Än.
 
   Vad blir nästa? Lutar mot Penny Girl. Långt det med, men mer intressant än Horse Life 2.
 
 
 
 
 
 
    Den stora frågan, oavsett vilket spel det blir, är ändå "När ska jag ha tid att spela in?". Jag trodde inte jag skulle jobba mer på hästgården men nu ser det ut som att jag inte bara ska spendera närmare en månad på deras sommarläger, dessutom kanske jag blir kvar där till hösten...


April Pinehill s2

I would say Harry Potter ❤️

Svar: Det är dock ett/flera LÅNGA spel och jag tror att jag "måste" avsluta mina hästspel först för att behålla en stor del av min publik...
Esmeralda Silverforce

Melissa Dragonnight

Skulle vara roligt med pennygirl spelet, men spela/filma bara när du har tid och lust! Du behöver inte känna någon press för att få ut något på yt!

Svar: Måste tyvärr ha lite press på mig själv eftersom min youtube-kanal står för en del av min inkomst!
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Jag röstar på samma som April, Harry Potter! :)

Hedvig Highcamp

Har ett förslag! Stallets hemlighet. Det är ett inte så långt spel och jag tror att många skulle tycka det var kul att se på och ha hjälp av :) kram

Ebba

Jag röstar på pennygirl.
Och en fråga.
Om man byter server och har klubb följer klubben med till den nya servern?

TindraEveningbell

Var hitta du Horse Life 2? Och kostar de? Isåfall hur mycket+ Skulle du gäre glad för svar! <3 :D

Svar: Köpte det för många år sedan och vet inte om det går att få tag i nu!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.