Chrome Pointer

Höjden av klantighet

   Sorry guys, jag lyser med min frånvaro - fick lite problem med ett dokument jag skrev på jobbet idag så allt försvann och eftersom jag vill ha dokumentet klart typ igår så sitter jag och skriver ett tag framöver. Sen har jag lite papper som ska till SRR också så...
   Om inte annat dyker jag upp i morgon, då jobbar jag hemifrån och jag ska se om jag hinner med något nice åt bloggen också!
 
   PS: Missa inte min Instagramtävling med chans att vinna en redigering på valfri SSO-häst! @esmesilverforce är det som gäller!


April Pinehill s2

Det går nu att byta till server 2 som du högst antsgligen redan märkt. Eftersom du till en början ville ha Penny på server 2 (om jag uppfattade rätt), kommer du att byta eller stannar du på server 3? Hade varit otroligt kul att se dig på server 2!

Svar: Jag har faktiskt inte alls lust att spela på Server 2 längre. Tycker stämningen är mycket trevligare på Fluffy Unicorn!
Esmeralda Silverforce

haley lightlee

hej!

hur hittar jag penny girl spelet? jag har sökt runt på google men inte hittat någon hemsida eller någonting!

Svar: Blogg.se tror att dina kommentarer är spam och publicerar dem därför inte automatiskt. Bifoga gärna en mailadress så slipper du det problemet i framtiden! Penny Girl-spelet går antagligen enbart att hitta begagnat i dagsläget.
Esmeralda Silverforce

Haley Lightlee

ok:)
jag trodde att spelet var online?

Svar: Nej, det är My Horse Friends!
Esmeralda Silverforce

Haley Lightlee

men spelar man spelet på skiva?

Svar: Ja, det gör man.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.