Chrome Pointer

Har ni sett den nye Justin?

   I och med ombyggnationen av Moorlandstallet för några veckor sedan var det inte bara Jenna och Bobcat-tjejerna som förändrades i en handvändning - även Justin Moorland fick sig en rejäl re-design!
 
 
   Tyvärr så blinkade han på den enda bra screenshoten jag lyckades ta, haha... jag har än inte sett honom i sitt lite mer ondskefulla tillstånd, så jag är sjukt tagg på att jobba mig fram till Dark Cores plattform så att jag får se hur han ser ut nu!
 
   Vad tycker ni? Gillar ni förändringen?


Nova Bluebell

Super! Håller med, ska bli riktigt kul att se hur han ser ut när han är med DC! Kan du inte lägga upp honom på bloggen sen när du vet ur han ser ut då?:) Är tyvärr inte sr på mitt andra konto<3

Svar: Absolut, följer upp med nya bilder då det väl kommer dit!
Esmeralda Silverforce

Amanda Silverlord

Första reaktion: What!! Nämen jag gillar inte nya Justin han ser ut som en riktig dåre till sophög... Nix gillar inte alls nya Justin hoppas "mörka" jag ser i alla fall lite bättre ut. (Förstå mig inte fel jag har inga problem med att någon gillar nya Justin jag hittade bara inte några bättre ord att beskriva med så inget hat till er)

Melissa Lightningdotter

Han blev MYCKET snyggare nu!! Han ser ut som en kille i min klass cx

Alice Lightdotter

Jag har sett han i sitt onda jag! Han ser precis likadan ut som han gjorde förut när han va med i dark core.

Svar: Hm, skumt, det känns ju som att han borde ha förändrats...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.