Chrome Pointer

Gahahah

   Idag var jag med om tågfärden från helvetet men jag är hemma och typ levande trots att jag håller på att gå under av träningsvärk (tio ridpass på fyra dagar efter i princip ingen ridning alls på en månad) men nu ska jag försöka komma in i någon slags vardag igen. Vad är ens vardag? Tror jag har glömt. Det sista min chef där borta på gården sa till mig innan jag åkte hem var "jag hoppas du får sparken där borta i Stockholm så du kan komma hit och jobba här istället". Man får la vara lite smickrad med tanke på hur kräsen han är med folk som jobbar i stallet, fast jag behåller gärna mitt jobb här hemma, haha.
 
   Okej, vad har jag missat? Har Fort Pinta fallit? Har Garnok rest sig igen? Nejmen seriöst, jag är astagg på att redigera något. Inte idag, men någon gång i veckan iaf. Kanske börjar dra ihop en lineart nu.
   Jag ska försöka få igång min YouTube-kanal lite igen också. Jag har aldrig nämnt det förr, men som jag sa i min frågestunds-video så får jag ju betalt per reklamvisning i videorna och förutom att videorna är roliga så är det ju alltid bra med en extra inkomst. Förra månaden tjänade jag faktiskt ett par tusenlappar (!) och det är helt fantastiskt. (Jag har nämnt det i videons kommentarer men för er som fortfarande undrar är jag länkad med nätverket Curse.) Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta just nu, för det här med hur och när jag ska hinna spela in är fortfarande en stående fråga. Särskilt eftersom jag åker tillbaka till stallet om två veckor...
 

  Har ni några idéer på redigering? Jag skulle behöva lite inspiration för att matcha intresset :D (Nej, jag gör aldrig redigeringar på beställning, men ni får gärna komma med tips!)
 
 






Sara Goldforce

Det skulle vara kul om du redigerade Esme och alla hästarna! :) Eller alla hästar som springer (På sitt sätt) i hagen eller nåt sånt :D

P.S. Bästa bloggen EVER!!!

Eline westlord

*-* Kanske redigera en bild på dig och alla dina araber?^^
Btw har du sett att dinoskelettet har fått mer/större sprickor ! :O

Angelica Skybell

Du kanske skulle kunna redigera alla Starshine-hästar; Starshine, Meteor, Tin-can, Concorde, och deras ryttare. Skulle vara coolt och se dem på det sättet du redigerar. ^^ :)

Rose

skulle vara mysigt med några utav dina ponnys galoppera över en äng :)

Esther

Jag tycker det skulle vara jättecoolt om du kunde göra en lite mystisk bild. Eller lite läskig. Kanske typ skenande hästar och blixtar. Det kanske är lite svårt men om du får till nått (om ens lust att göra det) så skulle det vara ascoolt.

Annars så skulle du kunna göra en bild på dig när du sitter på kanske Drako och han typ stegrar eller galopperar jättefort. :)

Ester

Eller kanske en bild på din Quarter!! :) Visst heter den Summersong?

Mandy Applepie

Du står framför din frieser med ett lyft spö och pekar mot friesern som lyfter på ena frambenet. Det tycker jag skulle vara jättefint! Ni kunde stå i druid padocken

Allison Goldknight

Jag är ju helt såld på dina bilder med maffiga hästar, som tinker/frieser/andalusier. Så det tycker jag:) kanske i någon pose som passar till huvudstoryn.

Sally Hawklord

En frieser och en påååwni som gnuggar mularna mot varandra:3

Ida Lionlord

Du kan försöka göra en häst framifrån, altså med huvudet mot "kameran" och hela kroppen rakt bakom huvudet :) svårt att förklara hahah men tror du förstår.

Ronja McKnight

En bild där du får en lektion av Tobbe på din frieser. Man ska se att du kämpar (med tex skänkelvikning) och Tobbe typ pekar vart du ska avsluta din skänkelvikning.

De kan vara bra att få lektioner fast man tror man kan allt (för de skulle jag behöva irl) heh

Matilda Southtree

Ash som springer i äppellunden kanske :)

Corinne Slowpaw

En bild inne i Hollow Woods på typ Esme & någon av hästarna som hoppar inne i skogen. Eller en löshoppningsbild.

Tilde Darkstorm

En Hungergames bild i hästversion? Att du istället för Katniss spränger fram i en tät skog på en Quarter i full galopp (eller frieser kanske?) och har pilbågen utsträckt med en laddad pil. Både lite spänning och utmaning med ryttarens pose.

Daniela silentmoutain

Häst och ryttare ligger brevid varandra i en återvändsgränd och på en väg ser man tre stora skuggor av människor!

Vendela Riverfield

Kanske något som tar fram huvudstoryn, (med ash då) något som visar vad Starstable är för något, det är säkert jätte svårt men det skulle vara kul :)

T.ex. du och Ash någonstans i mörkret tillsammans med Dark Core snubbar. Skulle vara jätte kul att se!

Andrea

Du skulle ju kunna redigera den framtida striden mot Garnok som du har föreställt dig den. Alltså tex du, Lisa, Linda, Alex och möjligtvis Anne när ni slåss mot Garnok och så är det massa olika krafter och alla hästarna och massa coolheter ;))
Haha, kanske väldigt svårt...

Stina graylee

Du vet uppdragen med Lisa och fiolen när man ska rida vid bergen i firegrove? Kanske esme och penny ha picknick där vid och så kan du redigera till ett träd så att de kan bilda fast sina hästar där:)

Maja Applehill

Du kan vel redigere f.eks Eveningstar og Sunmaster snuse på hverandres muler eller klø hverandre på nakken? Hadde vært en søt redigering<3

-Maja

kataponydawn

enhöörning :D

Sofie Dolphinknight

det här är en konstig idé, men du kanske skulle kunna redigera något som påminner om... djurplågeri? såg en jättehäftig (och hemsk) SSO-redigering på en TWH i action en gång.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.