Chrome Pointer

En egen starhäst

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
För hundratals år sedan föll ett meteorregn över ön Jorvik, och strax efteråt dök en ny hästras upp. Hästarna hade blå man och svans och vita kroppar, och det sägs att de besitter magiska egenskaper. Starhästar kallas de idag, och lever på Jorvik som vildhästar. Den enda kända tama starhästen heter Starshine och är ödesryttaren Lisas häst.
 
 
Jag får känslan av att starhästar är relativt sällsynta och att de lever i flockar, kanske på platser som ligger lika isolerade som Dinodalen. Kanske kommer vi att stöta på dem i framtida uppdrag eller i områden som ej öppnats ännu. Men jag har en liten idé som jag hemskt gärna skulle vilja se förverkligad: Att man kunde äga en egen starhäst.
Kanske låter detta lite lore-breaking i och med att de ska vara ovanliga och nästan omöjliga att tämja, men kan inte låta bli att tycka att det vore otroligt häftigt. Tänk er att de kanske såldes i ett speciellt sorts försäljningsstall skött av druider, och att man måste ha slutfört en viss uppdragsserie relaterad till starhästarna innan man får köpa en själv. Uppdragsserien skulle innehålla både lite information om starhästen, både sådant vi redan känner till och nya detaljer. Lite druid/soulrider-magi skulle också vara himla roligt om det var inblandat i uppdragen, eftersom att det skulle kännas logiskt om framför allt soul riders och druider hade lättare att tämja vildhästarna då de på sätt och vis har samma magiska energi i sig.
 
Skulle ni vilja äga en starhäst?


My Purplelord

Ja! Det skulle vara jättekul. Det skulle också vara roligt att ha som en druidskola, där man får lite hjälp att tämja starthästen. Verkligen bra idé!

Alanis Moonstorm

Skulle lätt skaffa en starhäst. Enda kruxet med dem är väl att de skulle få alla andra hästar att verka mindre speciella, men å andra sidan så gör ju varje ny hästras att de äldre modellernas värde sjunker lite, så det kanske inte spelar någon roll.

Cecilia Gladefield

Ja det skulle vara hur coolt som helst! :DD

Anders Oldlund

Skulle nog vilja att de förblir osedda av folken, känns så roligt och mystiskt att de förblir historier som berättas över hela Jorvik, allt är inte till för att ägas. Jag tycker att de ska förbli vilda och osedda.

Meja

Ofc skulle jag köpa en *-* Min lilla starhäst :D

Meja starbridge

Ja,skulle vara himla kul!

Vilda Snownight

Och uppdragen skulle kunde vara att man skulle lära känna en starhäst och bli vän med den så att man skulle kunna tämja den!<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.