Chrome Pointer

"DET ÄR SOM 2012!!!"

   Nu blire IRL-grejer fär jag måste avreagera mig, haha.
 
   Okej, jag har sagt det x antal gånger förr men jag säger det igen - Eurovision Song Contest är höjdpunkten på året för mig. Sist jag var såhär taggad var 2012, då jag satt och chattade med mitt "gäng" hemifrån och det slutade med att det var jag och en till tjej som orkade sitta uppe, medan jag knappade siffror febrilt på miniräknaren på mobilen innan jag hoppade upp och vrålade "VI SLOG RYSSLAND". Notera dock att jag först suttit och panikat i närmare en timme över att små ryska tanter kanske skulle slå Loreen.
   Igår var det samma grej. Hade dock lite fler att chatta med denna gång; satt med Gen hela kvällen, kom ibland ihåg att kika på chatten med Siri och samtidigt så levde mina Jorvikipedia-Admins rövare i vår chatt. Och det var typ panik då röstningen satte in! Eller ja, först höll vi på att somna av alla ballader, men sen var det typ krig då vi längtade efter poäng. Allt medan Ryssland ökade i poäng och jag kände "nä det här är precis som 2012 igen".
   Sen satt jag och funderade. Miniräknaren åkte fram igen. Ooooch sen var det kört, för jag insåg långt innan de sa något i sändningen att det var avgjort. Så jag satt och grinade och var glad och började spamma chattar, så kan vi sammanfatta det här. Åååååh så glad man blev och Måns var allt en värdig vinnare tycker jag!
 
   Om ESC 2016 inte hålls i Stockholm krossas jag, jag vill så hemskt gärna vara med på den här cirkusen! Jag hade planerat att gå på ESC redan 2013 men det fanns inte en chans att jag skulle kunna åka ner till Malmö... Tror inte det kommer bli lättare 2016 så jag får hoppas på Stockholm, haha. Friends Arena måtte väl fungera bra för ESC?
 
   Jag har sovit lite för lite i natt (dokumentär med den skäggiga drottningen Conchita direkt efter ESC, det kunde man ju inte missa) men har grejer att ordna idag så jag behövde ändå vara uppe tidigt ._. För er YouTube-entusiaster kommer det upp ett nytt avsnitt av SSO Ride Through under dagen!


Sabrina Eastforest

Tänkte också på esc 2012 igår när det stod mellan oss och Ryssland. Jag trodde dock att Ryssland skulle vinna. Det har fortfarande inte smält in att vi faktiskt vann xD

Hoppas också det hålls i Stockholm nästa år för jag vill också se det live!

Svar: (y) På ett sätt är jag väldigt glad över att Ryssland inte vann för jag blir lite orolig över hur publiken skulle tas emot där (eftersom det är så mycket LGBT-folk som älskar ESC), dels kändes det också skönt för sångerskans skull för jag tror inte publiken i arenan hade velat ha en rysk vinst pga det (let's be honest den här tävlingen är 90% politik), men samtidigt HADE det varit nice om Ryssland hade vunnit för då hade x antal tusen LGBT's invaderat Ryssland och ba "IN YOUR FACE PUTIN EAT SOME GLITTER"
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

jag har inte firat än för det har inte gått in för mig än att han jag hejade på redan första gången jag hörde låten i delfinal, vann alltihop... Och jag skulle också verkligen vilja vara där live :D Fast helst hade jag önskat Belgien som vinnare ändå. Det är så mycket som pågår i mitt huvud så jag kan knappt skriva någon vettig kommentar här ~

Svar: Jag är typ lite stött över att killen från Belgien är typ två år yngre än mig och 1) skrivit låten, 2) designat alla scenkläder, 3) koreograferat hela numret och 4) framfört hela kalaset och kommit fyra i ESC och här sitter jag och vafasen har jag lyckats med i mitt liv hahaha
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag älskar Tumblr på eurovision, min mobil gick ju från 90% till 1% för att jag satt där hela kvällen och rebloggade för glatta livet eheheh

Svar: Haha jag satt och uppdaterade Tumblr KONSTANT hela kvällen det är helt underbart och nu rebloggar folk från mig som bara den så hela min dash består av reblogs
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Satt i soffan och räknade ut att Måns hade vunnit precis innan dem skrek ut det. Trodde seriöst att Måns skulle komma typ trea och jag har fortfarande inte smält det.

Hoppas själv att ESC kommer att hållas i Sthlm men tror inte det eftersom det hölls i Malmö förra gången pga. att Friends var för stort och dyrt.

Jag hade inte heller velat att Ryssland vann. Det hade nog inte blivit så värst bra. Det med att dem fick 0 poäng av Lettland (Tror jag att det var) beror ju inte på låten utan politik.

Men nu kan alla svenskar skrika "In your face Ryssland and Putin!"

Rose

Ska också försöka gå 2016 om det är i Stockholm. :D '
Skulle jag kunna få länken till showen då Graham Norton kommenterar? :3

Svar: Tyvärr bara röstningen, jag letar fortfarande efter hela showen! http://unprettyalice.tumblr.com/post/119766633926/unprettyalice-monokerus-could-anyone
Esmeralda Silverforce

Rose

Okej, tack! ^^

Anders Oldlund

När Loreen vann hoppade jag och min broder ut genom fönstret (där studsmattan stod) och hoppade runt på den i säkert en kvart av lycka innan vi blev trötta och gick in, haha. Orkade inte stanna uppe under röstningen men farmor sa det på morgonen: "Vet du vem som vann?", "Nej", "Måns vann", "Nej du skojar farmor. Är det sant?!"

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.