Chrome Pointer

Dags att få ordning på saker!

   Jag har inte riktigt haft tid att landa än så allt här går lite på halvfart medan jag lägger tid på annat. Jag måste bland annat sortera mina bilder lite så jag vet vilka som är använda och vilka som inte är det ;)
   Mitt hopp är att kunna ladda upp några fler videor på YouTube i veckan! Ska bara hitta tiden för att få ordning på allt ^^
 
 


Bella silverwright

Kan du gå in på min yt kanal och skriva en kommentar?yt kanalen heter bella silverwright.skulle bli superduperglad om du ville det.😍

Ebba

vad trycker man på för knapp när man ska logga ut från starstable?Tacksam för svar så fort som möjligt.Andra sso spelare får gärna svara på denna fråga också.oxå får ni andra sso spelare gärna svara på den här frågan också:hur öppnar man sin uppdrags sida?

Svar: Man trycker antingen på ESC eller mobiltelefonen i nedre högra hörnet och väljer "Logga ut". Man når uppdragssidan genom att klicka på "L" eller på uppdragsloggen i hästskomenyn.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.