Chrome Pointer

Brist på tid

   Igår påbörjade jag själva redigeringsdelen på min nya redigering! Linearten tog ett tag och den känns inte sådär superduperbra men jag tror att resultatet kommer bli fint :) Tidsaspekten är dock en sak! Varje gång jag kommer på att jag behöver fota något nytt har det redan hunnit bli mörkt i spelet och då kan jag ju inte göra något x) Viktigt vid redigeringarna jag gör är ju att allt är fotat i samma ljus i relation till solen :)
   Vet inte när jag blir färdig med den, ska nämligen göra två versioner, en med ryttare och en utan. Är så sjukt tagg på att få in stiliga röda tretornstövlar på en proffsig redigering ^^
 
   Esme och Ash på första april


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.