Chrome Pointer

Bobcat var det ja!

   You know the drill - för er som inte har hunnit göra även dag 2 av de nya uppdragen:
 
   Spelets uppdrag förändras. Rätt mycket. Och samtidigt som jag tycker att många av uppdragen är väldigt bra tycker jag ibland att de strosar lite långt från det SSO som JAG känner till. Alla gamla uppdrag är som de alltid har varit medan de nyare vävs in; och då jag nu spelar igenom spelet på nytt inte bara med Penny Kinglee, utan även med mina två extrakaraktärer, kan jag ibland känna att det blir lite för mycket blandning. Det känns nästan lite rörigt med mixen mellan nytt och gammalt då det är så stora skillnader mellan både hur uppdragen är uppbyggda och i uppdragsdialoger. Jämför bara Tan och Loretta i spelets början jämfört med då man gör uppdragen som kom i samband med nya Moorland? Men, det kanske bara är jag som tycker så.
 
 
   Bortsett från det tycker jag det var en kul uppdragsserie med snygga "effekter" (<- som antagligen inte alls heter så men jag kommer inte på bättre ord just nu) och med en ny ryktesfraktion känns det som att det finns mer att göra igen. Nya loppet var ju inget revolutionerande, men jag gillar korta lopp. Om något tycker jag att man fick för lite xp till hästen av det - föredrar då loppen ger som minst 125 xp.
   Men, slutsatsen är att jag gillade de nya uppdragen. Spelet förändras ju hela tiden och det kanske är svårast för oss som spelat sedan början. Det är så mycket bra som händer; men samtidigt blir jag lite orolig över spelkänslan. Är det värt att oroa sig över? Antagligen inte. Det kommer nog bli hur bra som helst i slutänden.
 
 
 


nikki

1. Omg jag är först :D #HAPPY
2.när kommer videos börja komma ut som vanligt igen?
3.du är grymmast på att göra videos!!!
4.skulle du kunna lägga upp / spela in videon med näckrosbladen du vet tans leverans elelr något de nya uppdragen iaf behöver hjälp tacksam för svar bästaste du

MvH: världens största fans <3

Svar: Roligt att du gillar videorna! Kommer inte ha tid att använda mitt gamla videoschema så videorna kommer efter att jag har tid att spela in dem!
Esmeralda Silverforce

Vendela Riverfield

Jag har tänkt lite på att Tan har blivit mycket divigare (om man kan säga så ) när man precis hade börjat spela var hon jättegullig och verkade vara jättetrevlig, inte som Loretta var i början. Nu känns det som att Loretta har blivit mycket snällare och Tan verkligen har blivit en DIVA.

ES

Vad är det där för uppdrag? Tacksam för svar!:) P.S Spelar inte själv SSO så jag älskar att se på dina videos! Men har spelat starshinelegacy.XD

ES

Okej alltså förstod nu att det är något nytt uppdrag! XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.