Chrome Pointer

Bildbrist

 
   Skulle nog behöva ordna lite nya bilder, men har så mycket annat att tänka på. Till helgen kanske det blir lite nytt... måste ta mig i kragen och fota till redigeringen jag vill göra också!






Esther

Hur fixar du så att du får fler meny grejer i menyspalten? Typ "snabba länkar", "till er" osv. Vill gärna ha det men fattar inte hur man gör. :)

Svar: Du ser att alla de är i separata boxar? Jag bara kopierar en box i kodmallen och klistrar in den under en annan, sen byter jag bara ut rubrik och innehåll :) Det går på trettio sekunder, hur lätt som helst!
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

Hej! får jag låna din 20 dagars blogg utmaning bild till min blogg kommer skriva att den är från dig och också göra en länk till din blogg!

Svar: Självklart :)
Esmeralda Silverforce

Doris Sleepyburg

Får jag ha en av dina bilder som profilbild på skype?

Svar: Tyvärr inte, jag vill inte att mina bilder hamnar där det inte syns väl att det är jag som gjort/fotat dem!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.