Chrome Pointer

Badtur

    Esme och Ash
 
   Mina pixelhästar får semester och jag drar iväg och jobbar på hästgård i helgen. Tidsinställda kommer som vanligt men jag svarar inte på kommentarer eller mejl förrän jag är hemma igen på söndag :)


Meja starbridge

Åååhh,kommer sakna dig, kom tillbaka snabbt😭

Courtney Candlenest

Oh, jag blir ju nästan avis på dina fina bilder och outfits. Och din blogg är helt otrolig. En riktig förebild inom Sso bloggar. Sluta aldrig med det du gör.
Kramar!

Svar: Tack så hemskt mycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.