Chrome Pointer

ZT2 Library

   Jag spelar Zoo Tycoon 2 ungefär var tredje vecka i dagsläget, och då spelar jag in tre-fyra avsnitt som sedan åker upp på YouTube. Spelet är ett av mina favoriter, men jag hinner faktiskt inte spela oftare än så just nu.
 
   Om man ska spela Zoo Tycoon 2 så finns det en sak som jag råder er alla att göra innan ni börjar spela - ladda ner Radical Remake. Det är som ett mod på The Sims, men i ZT2-communityt heter det bara Download rakt av. Radical Remake är gjort av en grupp som kallar sig Aurora Designs, och nedladdningen ändrar modell och textur på många av spelets originala djur. Det finns flera nedladdningar som täcker olika delar av spelet och det finns också vissa bonusdjur, som t ex den vackra mustangen.
   Ni hittar Aurora Designs hemsida HÄR.
 
 
 
 
   Vill ni ha fler ZT2 Downloads? Kika in på det grymma nedladdningsbiblioteket HÄR!
 
   Jag måste btw gå igenom hela min spelmapp för ZT2; Jag laddade ner något som fick spelet att vägra starta upp sig, så jag måste leta runt och se vad som orsakade kraschen. Tror att jag vet vad det var, men jag måste se till att bli av med det så att spelet går att starta...






Allison Westborn

Hej Esmeralda!

Först vill jag bara såga att jag älskar din blogg och dina redigeringar - du är väldigt duktig och talangfull. Designen är också väldigt gullig tycker jag och dona videor på youtube är förstås också bra, precis som allt annat du gör :D Men jag ska bara säga att om man gör in på en kategori och därifrån förre gå längre bak i arkiven, att man bläddrar ner på bloggen tills man kommer till sin logga och trycker på "tidigare inlägg" så står det att man inte hittade sidan. Det går att välja en kategori men inte att kolla på tidigare inlägg i den kategorin. Ville bara säga det ;) Kram Alli

Svar: Tack så mycket! Är medveten om kodningsproblemet och har försökt lösa det i flera månader, men Blogg.se verkar ha inaktiverat koden och jag hittar ingen som helst hjälp på nätet. Har helt enkelt varit för rädd för att gå tillbaka och radera koden ifall jag skulle effa upp något totalt, då jag har jobbat hårt med designen.
Esmeralda Silverforce

Aixa Shynight

Hm, det där Allison sa, kan du inte ta Infinite Scroll? Fast å andra sidan, du kanske vill ha din namnskylt där :)

Svar: Infinite Scroll vill jag undvika till högsta mån det går, tycker inte om det. Det är ju ändå inte omöjligt att hitta mina inlägg; man kan se längre bak i arkivet och om man vet vad man letar efter kan man söka i sökrutan :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.