Chrome Pointer

Statistiken stiger alltid just på onsdagar

   Är man så mycket mer intresserad av bloggar då man förväntar sig något nytt? Personligen tycker jag torsdagarna brukar vara mer intressanta, då har bloggarna hunnit titta ordentligt på uppdateringen och därmed kunnat skriva bättre grejer.
 
   Hursom, jag pysslar med en ny bloggheader för sånt gör jag då jag har tråkigt. Problemet är ju bara att jag måste fota i spelet för att kunna fortsätta nu xP Får alltså vänta till i morgon, tidigast. Men, jag tror den här kommer bli riktigt fin :) Har tänkt göra något i den stilen ett tag och jag tycker det är lite kul att ligga steget före och visa grafik som ingen annan har gjort tidigare i communityt.
   Nu då jag ändå är igång ska jag förbereda linearts till redigeringar som jag kanske hinner ta tag i till helgen. Just den här helgen har jag mycket att göra; det krävs väldigt mycket arbete till den där YouTube-kanalen och det är allt tur att det är väldigt kul :) Jag hade tänkt försöka komponera ihop en ny PennyGirl-video för det skulle inbjuda till en fin möjlighet att lära mig mer om funktionerna i Sony Vegas (man får ju passa på att träna med sånt som är riktigt kul för att lära sig att bli bättre), men spelet laddar så segt så det slutade med att jag stängde ner det med inget annat än några fina bilder med mig.
 
 
   Tids nog blir det ju ändå PennyGirl, för jag har ju tänkt spela in en Ride Through genom det. Men, först är det ju My Horse And Me 2! Första avsnittet fick många visningar redan under första dygnet, det är kul att det är ett sånt högt intresse :)
 
   Okej, det var typ det; jag har mycket att göra men ni får se allt i sinom tid ^^






Evelyn Moonnight

Tror att det är så att man på onsdagar inte får så mycket info om uppdateringen osv att man kollar runt på olika bloggar för att hitta någonting som man själv missat. Dessutom kanske man inte har exempelvis facebook och måste kolla på bloggar för att hitta typ om sso teamet skrivit att uppdateringen ska bli sen.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.