Chrome Pointer

Skadad för livet

   Jag går runt och sjunger högt (och falskt - jag kan inte sjunga) på No Diggity HELA TIDEN just nu - allt tack vare SSO. Raptor sjunger Hey yo, chatten spammas med Hey yo, Jag är inne på No Diggity's Hey Yo-ramsa och har fastnas både på originalet och på Anna Kendricks version från Pitch Perfect. Steget är inte långt innan jag börjar lyssna på OutKast (ni vet "Hey Ya!"?)
   ...borde inte ha tänkt tanken. Genast börjar man istället humma på Hey Ya!. Ni får lite länkar om ni inte har en aning om vad jag snackar om. (Vissa har stenkoll, andra är unga nog för att kanske aldrig ha hört någon av låtarna, så äre.) Och jag ska redigera videor, ringa ett samtal eller två och försöka få bort onödig musik ur skallen.
 
   Aja, idag är det inte Star Academy-videor på schemat. Meeen jag kanske drar ihop den sista ikväll. Eller då jag känner att jag behöver pausa från allt annat.
 
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.