Chrome Pointer

Projekt åt höger och vänster

   Blir en snöig bild idag, för att matcha frosten jag har haft utanför mitt fönster under hela helgen.
 
   Igår satt jag i x antal timmar med några videor i Sony Vegas. Jag var mer eller mindre livrädd genom hela redigeringsprocessen för programmet väljer ibland att huxflux stänga ner sig av någon anledning, så jag sparar mitt arbete typ varje minut, haha... Är så himla tagg på att visa upp dem för världen! Men, det kommer dröja lite till.
   Orkade inte göra mycket annat, men ikväll blir det banne mig levlingsrunda - nu är det inte långt kvar innan min fjording Pichu är på lvl 15! Jag har inte haft lust att levla sedan jag köpte pållen och sista månaden har jag inte haft tid. Men, nu fasen ska jag få det här ur världen! Sen har jag fortfarande kvar rykte med både Nic och familjen Jarlasson, och jag är "bara" populär med arkeologin och det måste ju ändras på.






Matilda Southtree

Är alla dina andra hästar i lvl 15? Jag har nästan aldrig lust o levla så därför är det väldigt få i lvl 15 hos mig...

Svar: Yes, jag håller väldigt hårt på att aldrig köpa en ny häst innan de jag redan har är färdiglevlade!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.