Chrome Pointer

Nya grejer händer hela tiden

 
 
   Det är faktiskt hela två teasers på de här båda bilderna. Grejer händer hela tiden!
 
   Psst! Visst har ni Pinterest? Kika in på Pinterest.com/starstablepins för en grym tävling!






Stephanie Diamondfall

Det ser ut som om det kommer bli typ fashion week på sso :)

Stephanie Diamondfall

Kollade in deras pinterest och såg att det skulle bli fashion week (vilken lyckad gissning jag gjorde).

Daniela silentmoutain

Har du bytt hår?

Svar: Tekniskt sett nej, men well spotted!
Esmeralda Silverforce

Jane Waterland

Hej Esme! Tänkte fråga om du inte skulle kunna lägga upp bilder på de nya hästarna. Mitt spel krashade för 5 månader sen så har inte spelat sen dess men är fortfarande insatt så är jämt kul att de se nya sakerna/hästarna. Kram ☺️

Svar: Sorry, har inga bilder på dem och reser bort i morgon så jag kan inte ordna något förrän tidigast nästa vecka...
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Hm...Anne? Är det du?

Daniela silentmoutain

går det bara att omredigera första episoden av starshine och inte dom andra?

Svar: Enbart den första, yes!
Esmeralda Silverforce

Jane Waterland

Okej, mentack ändå att du tog dig tid att svara. 😊 får leta vidare om något kanske lagt upp något. ✨

Fiona Underland

Men åh. Inte fler sociala medier. Jag börjar tycka allt sämre om teamet. De får fantamej lära sig att fokusera på att kunna sköta ett par platser ordentligt, istället för att fokusera på att sprida ut sig och göra sitt namn känt överallt. Jag retar mig på dem.

Piper Archyard

Måste hålla med Fiona på ett hörn, det börjar bli väldigt förvirrande att hålla reda på alla konton teamet har. Jag hade förstått om man ville sprida spelet för att locka till sig nya medlemmar, men eftersom SSO redan har blivit så stort känns det inte som att det är anledningen. Jag har själv inte upplevt mycket buggar eller serverfel, men eftersom det går runt så himla mycket på de flesta sociala medier känns det som att detta borde prioriteras. Ser hellre att SSO stängs ner i några veckor än att storleken på spelet till slut gör det omöjligt att spela :)

Svar: Man kan dock inte stänga ner ett sånt här spel hursomhelst. Tänk på att bakom spelet sitter det ett antal personer som jobbar på heltid för att spelet ska fungera, och de måste självklart få betalt. Om spelet skulle vara helt otillgängligt under en period skulle företaget tappa kunder, det är ett faktum. Att på allvar stänga ner det skulle möjligen kunna bli en sista utväg, men för att det skulle hända skulle det verkligen vara det absolut sista som beprövas.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.