Chrome Pointer

Mindre här, mer på Wikin

   Jag gör jättemycket småfix och större fixar på Jorvikipedia just nu. Det händer mycket i spelet och Wikin ligger efter med minst lika mycket, samtidigt som jag kodar mallar, rättar stavfel, ordnar länkar och försöker avväga vilken information som ska in var och när.
   Ett exempel på mallarna jag gör är de som finns längst ner på alla hästraser just nu. Det gör det superenkelt att gå mellan alla hästraser om man skulle vilja det, och dessutom ser man enkelt vilka hästraser som är tillgängliga i varje spel. Dessutom uppdaterar jag självklart mallen så att nya hästraser läggs till i den.
 
   Simpelt va? Jag vill gärna ha in såna här mallar på många fler sidor, men det behövs nog funderas på. Jag tänkte också koda om de mallar vi har för t ex. NPC's så att de matchar den här mallen. Men, det lär bli ett rätt omfattande arbete och inget som jag vågar ta tag i då jag inte har väldigt gott om tid på mig.
 
   Är det något som ni just nu saknar på Jorvikipedia? Säg gärna till så kan jag försöka ordna det.






April Pinehill s2

Du gör ett så fantastiskt jobb med wikin!

Svar: Tack så mycket :)
Esmeralda Silverforce

Ida Lionlord

på jorvik - butiker så är en bild på en häst och ryttare, under står det dock "en av butikerna i silverglade", men det är inga butiker med i bilden :) Har inget konto till wikin och är inte så tagg på att skaffa ett heller hehe, men tänkte när jag ändå kikade runt lite :)

Svar: Tack, tog ett tag för mig att hitta vad du menade!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Du är så flitig, duktiga du. :) *Kram* <3

Svar: Åh tack :)
Esmeralda Silverforce

Klara Eaststar (Busigast123)

Jag hjälper gärna till att lägga in sådana mallar på Wikin men jag vet inte hur man gör, och så har jag försökt lägga till länkar på de mallarna med det funkar inte :O

Svar: Mallarna måste kodas i förhand och sedan läggas in på sidorna. Det är bättre att du berättar vad du tänkt med vilka mallar på vilka ställen så kan jag ordna det, om det trasslar för dig :)
Esmeralda Silverforce

My Mightystar

du är så duktig har läst på wikin och fått jäääättttteeeycket hjälpe m

My Mightystar

med uppdrag fakta m.m tack esme

Svar: Vad roligt att du har haft nytta av den :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.