Chrome Pointer

Långväga planering

   Det händer mycket här. Jag har spelat in väldigt mycket videomaterial idag, för att kunna fokusera på lite annat framöver. Dessutom försöker jag planera min arbetsvecka lite men jag vet knappt vad jag ska göra med mig själv, haha, och samtidigt så jag jag ordnat en massa grejer hemma. Jag har varit ensam i två och en halv vecka då min familj drog iväg utomlands och jag är lite kluven inför deras hemkomst för det är väldigt skönt att bo själv.
   Vi får se vad jag lyckas hitta på för blogginlägg med hjälp av era idéer, för det står fortfarande lite still i mitt huvud. Men, annars gör det ju inte mycket om aktiviteten sjunker lite ibland; jag tror ändå att jag kan skryta med att ha en av communityts mest aktiva bloggar :)
 
   Har ni sett SSO's nyhetssida idag? Jag tycker det var ett trevligt budskap som vill spridas, att vi alla är starkare tillsammans. Det är tyvärr stundvis väldigt dålig stämning i spelchatten och det tror jag att vi alla vill motverka, trots att vissa knappt förstår det själva. Det blir lätt såna stora bråk över små struntsaker, och det slutar lätt med att de där små struntsakerna leder till att folk mår dåligt. Glöm inte att alltid behandla andra med respekt, även på nätet.






Ava Nightroad

Hehe, samma här var ensam hemma i 3 veckor. Älskar folk men har aldrig haft roligare än de veckorna! Så är det när man har livlig fantasi, man känner sig sällan ensam och har nästan aldrig tråkigt.

Svar: Det är faktiskt himla skönt att vara ensam x) Men jag tycker det är så sanslöst tråkigt att laga mat då man är ensam så jag har inte ätit mycket sista veckan - är liiiite skönt att sätta igång med den sedvanliga matlagningen igen så att man får riktigt käk x)
Esmeralda Silverforce

Maria Moonfield

Hej, Esme. Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig med det här problemet. Jag har en ny design och det är bara mina tre senaste inlägg som syns. Jag har gjort allt jag kan för att få fler att synas. Men vet inte vad jag gör för fel. Det är så med alla designer jag haft den senaste tiden.. :( Hur gör man för att fler ska synas? Och om du inte kan svara, vet du vart jag kan kolla upp det någonstans?

Kram <3
/ Maria Moonfield

Svar: http://www.designadinblogg.se/visas-bara-tre-inlagg-pa-din-blogg/ :)
Esmeralda Silverforce

ava Nightroad

Haha aa, samma här! Typ keso i 3 veckor ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.