Chrome Pointer

Jag saknar druidträningen

   Det jag nästan ser fram emot mest nu då jag spelar SSO om igen är att nå druidträningen. Jag tycker den är jätterolig! Då är det i synnerhet Fånga fjärilar och Hinderkarusellen som jag tycker är hur roliga som helst. Det kändes ju som att man gjorde något huvudstory-aktigt då man höll på med de grejerna, trots att det egentligen mestadels var ryktesuppdrag i stil med de Pandoriska sprickorna - men lite roligare, vågar jag nog påstå.
 
   Är det bara jag som tyckte mycket om druidträningen, eller är det fler som har avslutat den som saknar den?






Stephanie Diamondfall

När jag tänker påmdet så ja, då när jag gjorde den var den ganska tråkig men nu så skulle jag vilja göra den. De skulle vara kul om det fortfarande var ett dagligt även fast det inte ledde till något. Det skulle funka med storyn också eftersom det är ju bara bra om vi fortsätter öva våra krafter.

Matilda Southtree

Åh den var ju kul <3 gillade nog mest frågesporten och de där gröna bomberna (kommer inte ihåg vad de var för nåt XD) c:

Vilda Snownight

Jag tyckte att den var lite jobbig då, men om man jämför med dagens ryktesuppdrag,som är typ,laga en kvarn och springa med lunchar överallt, saknar jag den. Speciellt nu när det inte händer typ någonting.

Tuva Sunlake

Jo, vissa var väldigt roliga! Särskilt hinderkarusellen.. Men några gillade jag lite mindre.....Cx

Melissa Dragonnight

Tycker det var jätteroligt (mest hinderkarrusellen). Saknar att rida upp och "kalla" på Avalon! XD

Klara Eaststar (Busigast123)

Jag älskar "Fånga fjärilar" "Filbyte" och "Hinderkarusellen" saknar det jätte mycket :(

Abigail

Jag saknar druidträningen :( Det var de enda ryktesuppdrag jag faktiskt gillade att göra.

Alva Queenbell

Hur gör man ett youtube konto?

Svar: Antagligen genom att leta efter något i stil med "Logga in" eller "Registrera dig" på Youtube.com. Det var närmare tio år sedan jag gjorde mitt konto (Mitt SSO-konto är kopplat till mitt originala) så jag minns inte hur man gör.
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Hinderkarusellen :D ÅÅÅÅ:) Jag älskade den och figurgrejjamojjan. Figur saken kändes lite som dressyr...

Meja Starbridge

Jag saknar den jättemycket!! Min favorit var... ALLA!!
Så jag saknar den jättemycket!

Cynthia Mountainheart

Ja herregud!
Jag klarade aldrig av hinderkarusellen då jag använde mig av musplatta då så kunde inte ändra kameravinkel. Jag vill så gärna testa den igen fast med en riktig mus :(

Nadia Moonnight

Jag saknar driudträningen, men inte hinderkarusellen så mycket. Jag tyckte att den var dödligt svår, men det kan ha varit för att jag inte hade kommit på hur man vrider skärmen när jag hade dom uppdragen.

Ellen Ponyheart

Ja älskade dem, varför kan de inte finnas som dagliga även fast man är klar med dem.

Wimse ♥

Jag saknar också de, det var så roligt med olika små "minispel" varje dag! ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.