Chrome Pointer

Hur man når SSO's globala Facebooksida

   Ibland kan det hända olika grejer på olika språkversioner av SSO's Facebook. Senaste nytt kan ofta finnas på den engelska versionen, eller rättare sagt, den globala versionen, och det händer att information kan finnas där lite innan den kommer ut på svenska. Man byter språkversion på sidan genom att klicka här.
 
    Sedan väljer man självklart vilket land man vill se inlägg från. Jag växlar hela tiden mellan den Globala versionen och den svenska versionen, men det har också hänt att jag har kikat in på den franska för att se hur mycket jag fortfarande förstår av språket, haha (utmärkt tillfälle för språkträning!).


My Bluebell

Åh, Tack! <3

Liza Waterbell

Åh, tack så jättemycket <3 :D

Lea Bravedaughter

Jag har kommit in på den globala sidan, men kommer inte därifrån då jag inte är inloggad på FB, men jag vill ha på svenska. Hjälp snälla D: (vet inte hur jag kom in där, men kan iaf inte byta!))
// Sumr

Svar: https://www.facebook.com/starstable.sverige ?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.