Chrome Pointer

En förklaring på SSO's nyheter

   För en gångs skull blir det print screen-at; ju snabbare det hela når ut, desto bättre.
 
 
   Jag tycker det är bra med gedigen information till alla spelare. Jag har inte haft några problem med spelet på väldigt länge och om jag har haft det ar jag aldrig haft anledning att oroa mig över något, men jag vet att många har haft otur.
   Bilden ni ser ovan på flera medlemmar av SSO-teamet kommer från SSE's (Star Stable Entertainment AB) kontor inne i Stockholm. Nu är kontoret inte kvar på Östermalm, utan det har flyttat mycket mer centralt. Förr delade företaget kontorsplan med ett annat företag, men nu är det egna lokaler som gäller!






Hanna Fastgarden

Det är jättebra av starstable att skriva när det är fel, det tycker jag iaf, och så är det så sjukt snällt av dom att värkligen jobba stenhårt med att fixa spelet, därför älskar jag sso-teamet! :D

Fiona Underland

Där var ett bra tag där jag hade jättestora problem med att spelet frös, även med att spelet tappade kontakt med spelservern. Jag fick fatal, på fatal, på fatal... Det var dock värst när allt frös, då hjälpte det inte ens att använda ctrl+alt+delete. Allt det där var fruktansvärt irriterande. Fatal på fatal, på fatal, på fatal, skedde under en mycket längre tid, sedan Dino-dalen kom till spelet. Den senaste veckan verkar det dock ha blivit bättre, dock har jag spelat mycket mer sällan under den senaste månaden p.g.a. frysningar och fatal. Men som sagt verkar det vara lite bättre nu. Jag håller tummarna för att det fortsätter på den här vägen. Det är skönt att teamet äntligen kommer ut med en förklaring över vad det är som ställer till det hela, samt också om att de verkligen arbetar på att lösa problemet. De senaste månaderna har de utåt verkat vara väldigt nonchalanta, och inte alls verkat bry sig om att vi spelare hade problem med deras spel. Jag hoppas också på att de snart anställer fler kundtjänst medarbetare, då deras kundtjänst är mycket dålig för den storlek och nivå som spelet nu ligger på.

Camelia Darknest

Hej! Jag får Massa Problem med sso så jag vet exsakt vad de Menar men jag har dock inte skrivit det till sso temmet hejdå

Garnokslaktaren

Misstänker att alla buggar som har varit med sedan starten kommer att fortsätta att finnas med även efter detta lyft.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.