Chrome Pointer

Blä på Chrome

   Google Chrome har kommit med en uppdatering som gör att man inte längre kan nå SSO via webbläsaren. Jag ogillar både Firefox och IE (min favorit är Opera - bytte faktiskt till Google Chrome för några år sedan ENBART för att spela SSO, så jag kanske går tillbaka nu) så det gör att jag blir så illa tvungen att använda launchern. Jag undviker den oftast för att man alltid måste skriva i alla uppgifter; vore så mycket bekvämare om den hade autocomplete så man kunde spara sina uppgifter i den. Jag har ju en privat dator som bara jag använder, och jag tror att väldigt många spelare har detsamma - om man har en helt egen dator så finns det ju ingen risk för att någon annan ska logga in på kontot med sparade användaruppgifter.
   Synd att Chrome skulle komma med ett sånt här korkat påhitt, det är himla irriterande.
 
 
 
   Jag var ute på upptåg tidigare idag men sitter återigen med Sony Vegas. Och jag säger bara, tack och lov för SSO-communityt, särskilt det på Facebook. Det är många som är duktiga på lite allt möjligt och särskilt igår fick jag mycket hjälp med småsaker jag inte förstod mig på. Jag är ju inte helt van vid programmet än och trots att jag vet vad jag är ute efter är det ibland väldigt svårt att veta hur jag ska utföra det. Just nu har jag jätteproblem, haha, så jag har lite smärre panik och står mellan att börja googla efter något totalt hittepå och stänga ner skiten för att göra om på nytt. Förhoppningsvis löser det sig!






Lucy Macwright

Men neeeej, funkar ju inte att ladda ner launchern för mig D: Nåja, får försöka kontakta support :c

Anna Riverfield

Ush.. jag som inte tycker om launchern. Får fatal eller nätverksfel hela tiden när jag spelar och det tar ju evigheter att komma tillbaka in i spelet igen när man använder den.

Lova Winterside

Funkar fortfarande för mig :) fast det är nog bara för att jag aldrig uppdaterar webbläsare över huvud taget, ska verkligen låta bli att uppdatera chrome nu så att jag kan fortsätta spela via hemsidan.

Svar: Hoppas du klarar dig från webbläsarens automatiska uppdateringar!
Esmeralda Silverforce

Autumn Masterbridge

Jag har Firefox, Opera och Chrome på min dator (kunde inte välja vilken jag skulle använda, hehe ...) när jag surfar har jag alltid Chrome, ska jag spela SSO går jag in på Firefox och Opera har jag inte använt så mycket. Jag tycker verkligen att de borde spara uppgifterna när man loggar in på launchern, det blir så jobbigt när man får nätverksfel och måste skriva in allt igen :(
Aja, vi får se hur det blir :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.