Chrome Pointer

Angående anonyma kommentarer

   Bara så ni vet så raderar jag ALLA anonyma kommentarer. Om det inte finns ett namn till kommentaren så ignorerar jag den och kastar den, för om man inte kan stå för det man säger med ens ett påhittat namn kan det inte vara något som är värt min tid. Jag tycker att ni kan respektera både mig och er själva nog för att stå för det ni säger! :)
 
   Vill också be er om att dubbelkolla så att ni får med namn och allt första gången ni skickar en kommentar - den lilla OCD jag har kickar igång rejält då det skickas flera kommentarer där det står "Jag är den anonyma", så det vore snällt om ni ville försöka få ordning på kommentaren från början ^^






Garnokslaktaren

"om man inte kan stå för det man säger med ens ett påhittat namn kan det inte vara något som är värt min tid."

är något som jag själv inte kan relatera till och jag är nyfiken på att höra mer om varför du tycker så. Jag gör inte riktigt kopplingen "anonymitet" => "står inte för vad man säger", helt enkelt.

Kanske så har det att göra med att jag inte ser någon principiell skillnad på "anonym" och "påhittat namn", de båda är i princip synonymer för mig. Jag har alltid sett både dig och alla som skriver kommentarer på din blogg som anonyma, då ingen (vad jag vet) använder sitt riktiga namn.

Nåväl, jag har lite svårt att relatera i vilket fall som helst och vill gärna höra mer om vad du har att säga i frågan! Då jag är helt och hållet för anonymitet i allmänhet och gärna vill höra vad någon som tycker annorlunda har att säga.

Svar: Det är så här - Det här är min blogg. Jag vill ha ett namn att se på. Jag vill inte ha NÅGON som kommer med namnet "Anonym" på den här bloggen, och om man inte följer den regeln så raderas kommentaren. Jag ogillar att du inte kan stå här med ett Star Stable-namn. Så är det. Jag har ändå ett litet grepp om hur du är genom Star Stable-forumet, men jag ogillar det ändå. Jag står med ett namn framför er, så jag vill gärna ha detsamma tillbaka. Sen skiter jag om man ljuger ihop ett namn man inte alls förknippas med eller om man faktiskt använder sitt SSO-namn, men jag vill ha ett namn.
Esmeralda Silverforce

Garnokslaktaren

Mjo, du får bestämma över din blogg hur du vill, såklart (kan inte minnas att jag har tyckt något annat). Men det jag undrade över var snarare om varför du känner/tycker att någon inte har självrespekt för sina åsikter om denne är anonym (om jag tolkar orginalinlägget rätt), samt varför du tycker som du gör kring det jag citerade förut...

( Angående mitt namn, så registerade jag mig som "garnokslaktaren" på forumet för att jag tyckte att det var tråkigt och fantasilöst att ha samma namn som i SSO (och jag misstänkte att de flesta som skulle komma till forumet skulle ha just sina SSO-namn)! Concorde på forumet (aka min sambo/flickvän) hade samma motivering. Det har inget så mycket att göra med det vi pratar om, men i alla fall. :) )

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.