Chrome Pointer

Vändpunkt

   Jag tror den här dagen blir en vändpunkt. På vilket sätt får jag utläsa lite, men jag kommer ha mycket att göra idag. Kanske lyckas langa upp en ny SSO Ride Through? Det lär dock bli rätt sent för jag kommer vara ute typ hela dagen.
   Nu drar jag snart iväg till jobbet, tjooooo
 
 






Ellie Sweetlord

Du driver världens bästa blogg, bara så du vet. Jag driver en blogg och jag får så sjukt mycket inspiration av dig. Älskar hur du har byggt upp din blogg och allting! Du är bäst!

Snälla kan kanske titta in min blogg och ge lite feedback? ellliesweetlord.blogg.se

Svar: Tack så hemskt mycket!
Du har än skrivit väldigt lite på din blogg och då är det nästan omöjligt att ge bra feedback. Påminn mig gärna igen då din blogg har varit igång ett tag :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Har du sett att starstable har lagt upp tutorials på vad olika saker gör och hur man gör dem osv. Jag trodde först att det var du som hade gjort det var ju en som hette Esmeralda Kinglee. Lite komiskt för att Penny heter Kinglee. (Om det där inte är ditt tredje konto eller nått :) )

Ava Nightroad

Esmeralda Kinglee? ;) what do we say about coincidence? The universe are rarely so lazy!

Cassandra Bravelord

Hur vrider du kameran? Jag har försökt i evigheter och jag kommer inte på det!

Elsa

Vilken fin häst!!!
PS. Du är bäst!!!

Stephanie Diamondfall

Cassandra, du håller in högermusknapp och rör på musen.

Agge

Finna kläder.Ps din youtube vidios är bäst dom har hjälpt mig jätte mycket (du är bäst)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.