Chrome Pointer

Vafalls, ett inlägg?

   Idag var första gången på typ... en månad? som jag åkte från jobbet innan kl 17.30. Och jag har jobbat ihop alla mina timmar så jag är ledig i morgon, vilket är välbehövt. Jag har så kul på jobbet att jag aldrig vill åka hem, så då kommer jag hem sent sent på kvällen och får aldrig något gjort...
 
   Jag har inte hunnit göra miniuppdraget med Tan än, men jag har faktiskt hunnit kika på de nya kläderna. Inget i min smak tyvärr! Vad hände mer, var det något? Geez, jag har inte allt koll på uppdateringarna längre...
   (Har dubbelkollat nu) nä, det var inge mer än så. Men jag kommer missa skattjakten under nästa vecka. Aja, min garderob börjar ändå bli lite för full... jag vill ju gärna spara på precis allt och i spelets tidiga dagar var min ambition att äga precis allt. Och då gick det ju! Det fanns väldigt få kläder, jämte med idag. Jag hann dock inte uppfylla det målet innan det kom mer, och mer, och mer... haha.
 
   (Jo, kom på en till grej! Såg på Facebook att Nederländerna har fått en till server! Roxy Meadow tror jag den hette... Fler och fler länder får fler servrar, sjukt kul att se spelet växa!)


Pia Fishheart

Var det i Sverige som SSO började???

Svar: Precis :)
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Du behöver inte göra Tans uppdrag, man får bara en ful gul regnrocksjacka typ xD

Svar: Jag bryr mig inte om belöningen i det här fallet, men jag vill ha XP :)
Esmeralda Silverforce

nikki

Heii
en fråga bara om det går bra...
det dår ett ''rykte'' om att du heter felicia (förlåt för stav fel) men gör du det? inget krav på att du måste berätta men det skulle bara var roligt att veta :D
Heter du felicia eller gör du inte det? xD

Svar: Jag vill inte prata alls om något specifikt gällande mitt privatliv.
Esmeralda Silverforce

nikki

ps jag har sökt till eran klubb skulle vara kul om jag skulle få veta om jag kan få stå på kö eller om jag inte kom med
det är jag som är ylva snownose
skulle vara roligt med svar!
kraaaaaam till: världens underbaraste esme <3
från: nikki <3

Svar: Vi har inte gått igenom ansökningar på länge och det dröjer nog innan vi gör det igen. Vi har ingen kölista, utan vi väljer nya medlemmar utefter hur bra vi tror de passar med oss andra.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.