Chrome Pointer

Saknar de här häftiga uppdragen

   Det är ett ämne som jag inte har rört på länge, men jösses vad jag hoppas på huvudstory snart...
 
 
 


Anders Oldlund

Saknar huvuduppdragen nå enormt, det var ett litet tag sen jag blev klar med sprickorna men det enda jag gör med huvudserien är väl att fantisera fram fortsättningen..

Rebecca Spiderburg

Jag älskar huvuduppdragen, och jag tror att när det kommer nya kommer de handla om att man ska rädda Anne!

Haley Rainstorm

Samma här, saknar magin och mystiken i uppdragen... Nu känns det bara som att man gör uppdrag som de liksom lagt in för att fylla ut, så hoppas på att de jobbar på något stort :)

Linda Seastreet

Du är inte ensam om att sakna huvuduppdragen, det gör nog de flesta. Hoppas verkligen att det kommer flera sådana uppdrag snart!

Diana Weststorm

Jag med. Men det känns faktiskt som att de jobbar på något stort när de ger såna här "små" uppdateringar eller vad man nu ska kalla det...

Malin Queenstorm

Du är absolut inte ensam, vi bloggare behöver något större att skriva om, än dom mindre uppdateringar vi får.

nikki

jag hoppas också på huvudstoryn ska komma snart det har mest varit kläder,hästar och småuppdrag som sso har siktat på nu känns det som så vi håller tummarna på flera huvudstory uppdrag

Ezzet

Asså snacka om att jag saknar det när jag förde det uppdraget så trodde jag att jag tog bild men nej jag bara trodde det för jag råka tråka på fel knapp typiskt mig😤💕älskar dig esme

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.