Chrome Pointer

Produktiv!

   Spelat in flera nya avsnitt av SSO Ride Through, bland annat avsnitt 100. Om någon för ett år sedan sa att jag skulle sitta med ett sånt här monsterprojekt som dessutom uppskattas så pass mycket som det gör (man blir helt rörd av alla som dyker upp i spelet och säger att de tycker om videorna) skulle jag ha flinat lite och "höh, sure, för videor är ju verkligen min stora passion i livet *ironi*". Men det funkar bra nu, bara jag hinner spela in.
 
   Dessutom har jag levlat som bara den, dragit igenom nästan alla lopp på hela Jorvik med min Quarter Melody. Hon är nästan på level 15, så skönt! :D Det blev verkligen en SSO-dag idag! Egentligen borde jag kanske dammsuga just nu, men jag sitter och maratontittar på Spectacular Spider-Man på YouTube istället. Kim Possible är nog den allra bästa av alla barndomsserier, men Spectacular Spider-Man och Phineas & Ferb kommer inte långt efter. Har ni några favoriter?






Emmy Winterknight

Hejsan! Finns det någon anledning till att man inte kan komentera på ditt senaste avsnitt (nr. 95)? :)

Svar: Inte såvitt jag vet, får kolla på det! EDIT: Jag har fått kommentarer under dagen och alla kommentarer ska accepteras - säker på att du är inloggad på Google+?
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Min absolut bösta barndomsserie är My Little Pony och för bara någon vecka sedan så började jag kolla om serien. Och har insett är den är otroligt bra.

Svar: Menar du den supergamla serien med de "riktiga" ponnyerna eller den "nya" som har råkat starta en någorlunda questionable kult?
Esmeralda Silverforce

My friendfall

Det hag skicka igår det här med bloggen jag hjälper en personlig koda, om du hittar svaret skicka det på ett mail till emailen jag skrev in! Tack <3333

Svar: Nä sorry, jag har lusläst min kod men jag minns verkligen inte hur jag löste problemet...
Esmeralda Silverforce

Ellie Sweetlord

Hej, skulle du kunna skriva ett inlägg med några tips om vad man ska tänka på och så för att få en "stor" blogg?

Startade min blogg för några dagar sedan så skulle vara jättekul om du kunde skriva några tips!💗

Kram Ellie🌈

Svar: http://monokerus.se/2015/january/14-tips-for-en-framgangsrik-sso-blogg.html :)
Esmeralda Silverforce

Cecilia Gladefield

Kollade mest på anime mär jag var liten. Favoritrna var Pokemon, Sailor Moon och Digimon. ^^ Jag tittade också på X-Men. Fast den vågade jag bara kolla på om jag hade storasyrran i närheten xD Tyckte den var alldeles för läskig annars ;P Beast var min favorit kommer jag ihåg för han var snällast och slogs minst, samt så tyckte jag att han var jättesöt xD haha

Svar: Hahaha låter som att du och jag har lite gemensamt där x) Min mamma tyckte inte att jag skulle se Sailor Moon men Digimon gick tydligen an, jag är inte riktigt säker på om det prioriterades rätt menmen jag har ändå sett alla säsonger av båda serierna nu (DIGIMON TRI KOMMER SNAAAART)
Esmeralda Silverforce

Emmy Winterknight

Jag mailar dig en bild, där man ser hur det ser ut för mig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.