Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - Ljuset i bilden

   Jag har flera gånger nämnt att ljuskällan i bilden är viktig, särskilt då man fotar bilden man faktiskt ska redigera. Varför är ljuset viktigt?
 
   I Star Stable rör sig solen och den står olika till beroende på vilken tid på dagen du är inne i spelet. Det gäller att du tänker på var stolen står då du fotar bilden du ska redigera, för att bilden helt enkelt ska se bra ut.
   Här har vi ett exempel, två redigeringar på min Painthäst Misty. På den första, den stillastående, missade jag ljuset. Därför ser hon blå ut, istället för vit. På den andra bilden, där hon travar, tänkte jag på ljuskällan och fick istället fantastiska färger utan att jag faktiskt behövde göra något.
 
   Så oavsett vilken bild ni använder er av från spelet, fundera hur ljuset ligger an och vad som kommer passa just din bild bäst!


Meja Starbridge

Tack😀 Hjälpte mig jätte mycket, men har inte Photoshop , använder gimp istället😀

Mimella

Wow! Jättebra tips! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.