Chrome Pointer

Nya dagar

   Usch på livet. Jag vill desperat flytta hemifrån eftersom jag i helgen insåg att det verkligen inte funkar för mig att bo kvar i hemmet men eftersom jag inte är fast anställd (samt har väldigt låg inkomst) finns det i princip inte en chans på miljonen för mig att få en lägenhet i närheten av Stockholm... vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Någon som kan trolla fram en etta med kök nära en tunnelbanestation med maxhyra på 4700?
 
   Några av er har mejlat mig angående böckerna som jag lade ut här i går - jag har inte glömt er, jag återkommer ikväll om hur vi gör med betalningar av frakten osv. Glöm inte att dubbelkolla med era föräldrar så att det är okej att ge ut era adresser! ;) (Lys, jag lovar att boken inte blir dyr, ta den så jag blir av med den haha)
 
   Nu släpper jag negativa tankar för några timmar och drar iväg till en härlig arbetsdag. Jag tycker väldigt mycket om mitt jobb och är så glad över att jag har det!
 
   Foto från Sommarryttaren






Sally Hawklord

Synd att du inte mår bra när du inte hittar en lägenhet:( Jag är däremot jätteglad!! Jag hittade vinter och vårryttaren och så hitta jag någå tallitytöt 1-2. De är någå Pollux PC spel från 2003 tror jag:) Men hoppas du hittar en lägenhet<3

Alanis Moonstorm

Du kanske kan leta leta efter lägenhet på pendlingsavstånd från stockholm istället? Jag tänker att det finns en massa småhålor med billigare lägenhetshyror längs med upptåget-slingan och upptåget kan en ju åka till Arlanda och sedan byta till pendeltåg in till sthlm?

Svar: Jag söker inom Stockholms län, kan inte sträcka mig längre än så av flera olika anledningar.
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Känner igen mig med att vilja flytta hemifrån. Jag bor tillsammans med min kille i hans trånga etta. Men har du funderat på andrahandsbostad? de är ingen kul att bo i andrahand och då tyvärr brukar kostnaden ligga runt 6000kr.
Du har ingen vän du kan flytta in till? eller få stöd av dina föräldrar till iaf handpenning?

Svar: Jag har blivit erbjuden ett andrahandskontrakt på 5500 idag men jag har inte råd... Kan inte ge mer än 4700.
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Hahah X'D Jag fick precis en hög med pengar för God knows what reason så nu ska jag nog kunna sno några böcker!

Svar: Haha lövely (y)
Esmeralda Silverforce

Lena Crazystreet

Hej!
Angående eget boende så har jag skickat pm till dig på fejjan, Hoppas du hittar någonting eget snart.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.