Chrome Pointer

Ny videoserie från SSO

   Herregud, vad mycket videor som kommer från SSO just nu! (Inte för att jag klagar, hehe, tycker det är sjukt kul!) Jag som håller väldigt hårt efter spelets regler tycker att det här blir väldigt spännande, ser fram emot mer från SSO School!
 
 
   Avisstja det var en uppdatering också, får se om jag hinner kika in den senare!


Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Tycker att det är kanonbra att de 'tjatar' lite om det här med lösenord och konton. Man ser för ofta folk som 'lånat ut' sitt konto till en vän de trodde att de kunde lite på och sedan blivit av med allt de äger. Tummen upp SSO!

Svar: Indeed!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.