Chrome Pointer

Inga spekulationer, tack!

   Jag har många gånger sagt att jag inte är redo att prata om vad jag jobbar med, för jag vill gärna hålla lite av mitt liv privat. Därför uppskattas det om ni ville sluta spekulera i vad jag jobbar med, särskilt bakom min rygg då jag tycker det är rätt ohyfsat. Det var en av de största anledningarna till att jag lämnade Instagram, för jag blev faktiskt rätt förbannad över att folk "smög i det öppna" och spred rykten om mig (och taggade mig i de inläggen) utan att en enda gång ens prata med mig. Sköt ni ert eget, är ni snälla, och låt mig ha ett liv utanför spelet!
 
 






Matilda Greenstone

Hej, jag har en fråga angående Pennygirl spelet. Jag kan inte spela det, det ville inte fungera när jag testade förut. Jag menar inte att du magiskt ska lista ut vad det är men jag har för mig att man behöver ändra nåt med filer eller så? Eller blandar jag på Starstable spelet Vårryttaren bara.
Jag undrar helt enkelt bara om ifall du behövde fixa nåt innan du kunde spela?
(Har för mig att min kompis också hade problem med att spela detta)

Lovisa "Rapunzel,Blondi,Nemo" Kittendawn

Tycker det är sjukt omoget att sprida rykten som tillslut bara låter värre och värre. Men vissa saker antar jag är dör svårt för folk att förstå att dom ska sluta med det... Puss puss och kramar ifrån mig i allafall. <3 :3

Matilda Greenstone

Måste tillägga att det är otroligt omoget att sprida falska rykten och hålla på trycka ner andra på det viset. Speciellt när du flera gånger sagt klart och tydligt att du inte vill berätta.

Vill också önska dig lycka till med hästen och jag tycker du ska vara stolt över din tid som bloggare.
Allt har sin tid och om du någon gång får tid över eller en enorm lust att blogga kan du ju alltid slänga in ett litet inlägg, för många lär nog återkomma varje dag, även om du officiellt slutat blogga!

Jag önskar dig lycka och välmående! :)

Astrid Silverfall

Det är förståligt att du inte vill att folk ska veta vad du jobbar med men i det här fallet tycker jag att du bör förneka eller bekräfta ryktet. Grejen är att det känns fel om du skulle både jobba på ett företag och sedan blogga om det utan att nämna att du jobbar där. Ifall du jobbar på starstable påverkar det vad du skriver om spelet. Man lär knappast skriva negativt om ett spel man arbetar med. Om du inte jobbar med det kan du väl iallafall förneka det och stoppa ryktet
Kände att jag ville skriva detta och hoppas på en förklaring :)

Svar: Jag vill inte prata om mitt jobb ALLS, för jag är inte redo. Jag tänker inte varken bekräfta eller förneka några rykten, jag vill bara att folk visar lite respekt.
Esmeralda Silverforce

Olivia Wolfhome

Jag tycker att alla ska ha ett eget privatliv även du:)
Det tycker ja:)

Hanna Shydawn

Du skal få ha ett eget liv:D
Bara för vi vill ha klipp skal du inte sluta jobba:D

Ellie Sweetlord

Hej! Jag är lite ny med att blogga så jag undrar hur man fixar den där kategorin länkar till sin blogg?

Svar: Jag har tyvärr inte en aning med tanke på att din design är väldigt annorlunda!
Esmeralda Silverforce

Abbie ponystar

En liten fråga snabbt bara, Kan man ha mer än 10 hästar i stallet? Tacksam för svar ♥

Svar: Man kan inte ha fler än tio hästar i stallet. Om man vill köpa fler måste man först skicka några till Hästön!
Esmeralda Silverforce

Amanda Lightninggirl

Off, det er vanskelig å være "berømt", men du er flink som klarer deg!

nikki

Hej jag läste nyss detta inlägg och jag håller med det är så respektlöst och omoget utav dom som sprider såna rykten man kan undra lite vem det var som uppfostrade dom! asså man ska ju respektera om någon inte vill berätta något som är privat! jag har full förstående för att du inte vill berätta och jag håller med!jag skulle inte häller vilja berätta det!

kramis: nikki <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.