Chrome Pointer

Hur går det med ryktena?

   Sedan de nya uppdragen med Bobcats samt Jarlasson kom till spelet har jag gjort uppdragen nästan varje dag, förutom någon gång då jag helt glömt att logga in eller då jag varit bortrest. Det har varit härligt med saker att göra i spelet igen och det gör ju så att man får lite ny energi till spelet. Vad bortskämd man är ändå, med ett redan i grunden oerhört bra spel som bara får mer och mer nytt innehåll hela tiden.
 
   Jag är alltså igång med mina ryktesbygganden igen och tycker jag kämpar på ganska bra. Hur går det merd era rykten, är ni igång ofta eller gör ni något enstaka uppdrag nångång ibland?
 
   Penny och Rapidash på skattjakt ~ Ryktesuppdragen kan kanske kännas sega ibland, men tänk vad mycket häftiga uppdrag de i slutänden leder fram till!






Ebba

Mina rykten är ganska bra.Och en fråga:Om man har klubb och byter server följer klubben med till den nya servern?

Andrea Dolphinlund

Jag är typ sämst i världen på ryktesuppdrag, men min kompis är nog värre.... (Emma Mcwood)

Lottie Snöfödd

Jobbar med familjen Jarlasson och Bobcats töserna nu, arkeologin har jag gett upp igen.

Jane Waterland

Gör aldrig några dagliga för att få rykte. Är beundrad med en sak bara -moorlandstallet 😂 men när fjordingarna kom tog jag tag i det så jag kunde få en fjording men annars. Aldrig 😁

Nora Masterbridge

Gör endast dagliga ifall jag har ryktesuppdrag, om jag inte behöver ha rykte så gör jag inte, så lat som jag är!

Men har endast att bli beundrad med Jorviks fiske GÅD och lite sprickor att leta kvar, så kommer väl antagligen börja med Jarlasson och bobcat för att kunna ligga steget före när det väl kommer ryktesuppdrag ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.