Chrome Pointer

Haha, allt sjunker

   På sista månaden har jag tappat nästan en tredjedel av mina läsare. Beror det på dålig uppdatering från min sida? Antagligen. Men förmodligen hör det också ihop med sommarlovet. Dessutom håller bloggarna verkligen på att gå ur tiden - det finns inte många kvar nu, och läsarantalet verkar sjunka för alla...? Väldigt trist, säger jag som älskar att läsa.
 
   Medan jag är borta kommer det uppdatering på både blogg och YouTube - mestadels bilder på bloggen, och på YouTube kommer två avsnitt av PennyGirl, eller av ZT2 och några SSO Ride Through. Om jag kommer på något nice medan jag är ute och reser langar jag in något extra inlägg.
 
   Esme och Corinne
 

  Jag kommer antagligen inte kolla mejlen medan jag är borta (eller, jag kommer kolla den, men inte svara) och jag lär nog inte svara på kommentarer heller. Ni får ha det så bra så länge helt enkelt :)


Meja

Haha ja oj... Brukar vara 10- 11 läsare online, öh.. 3 läsare online o.o Men håller med... Inga bloggare kvar! Bara du kvar typ :o (Den bästa bloggaren kvar ;D)

Svar: Så tidigt på morgonen så är det sällan många online, snittet online är 8 och det gäller senare under dagen, medan det är ca 12-15 då nya, längre inlägg ligger uppe :)
Esmeralda Silverforce

Bella Highgarden

Jag finns kvar! Och jag har inga planer på att sluta inom den närmsta framtiden! :D

Esmeralda Nightnest

Jag finns kvar och kommer finnas ett bra tag till!!!

Hedvig Moonforce

Jag finns alltid kvar!!! Vem skulle dumpa världens bästa blogg??? I alla fall INTE JAG! LÄNGE LEVE MONOKERUS.SE! :DD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.