Chrome Pointer

En vändpunkt blev det

   Jag valde igår att avsluta mitt Instagramkonto med ca 8300 följare. Jag har helt enkelt mått dåligt över Instagram på sistone eftersom jag tar väldigt illa vid mig vid bildstölder och tycker det är obehagligt då spelare hotar varandra. Det finns också spelare som tror och tycker att de ska komma undan med att bete sig hursomhelst och det tycker inte jag är okej, så jag väljer helt enkelt att ta ett stort steg bort från Instagram. Spontant känner jag att det var ett oerhört bra beslut, för en stor del av den ångest jag känt på sistone försvann bara i en handvändning. Samtidigt är det tråkigt, för jag har gillat att så enkelt kunna dela mina bilder. Men jag tycker att det blev mer nackdelar än fördelar i slutänden och jag satsar hellre på något som får mig att må bra.
 
   Kontot finns just nu kvar, för jag tycker det vore synd att ta bort det helt. Kan dock hända att det en dag försvinner för gott.
   Om ni vill fortsätta se redigeringar osv från mig så går det självklart att göra via bloggen, då också i mycket högre upplösning. Jag är förstås också kvar på YouTube.
 
   Esme och Elsa ~ Jag har varit med om mycket under ca ett och ett halvt år på Instagram. Jag tog mig upp till att bli en av de allra största inom min genre, men nu räckte det. Tack till er som följt med på den resan! Gamla kapitel måste avslutas för att nya ska kunna påbörjas, och där avslutades ett av kapitlen som jag gärna stannat lite för länge i.






Gabrielle Northstar

Tråkigt att det har lett till ångest för dig, men grymt att du tog steget och avslutade istället för att fortsätta bara för att, det viktigaste är ju att man själv mår bra!

Du får lägga upp extra mycket bilder här på bloggen istället! :D

Svar: Haha, jag får jobba på det, bilder på bloggen är inte min starka sida ;)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Ush då jag förstår!
Vad du kan göra om du vill dela dina bilder så kan du göra ett fin "presentation" filma det och lägga upp på ditt youtube konto. Då kan folk inte stjäla bilderna i alla fall :D

Ebba

Tråkigt.Men du var duktig och tog rätt beslut.När kommer ZT2 och Sso ridetrough Avsnitt?

Svar: Videor kommer då tiden finns, som alltid!
Esmeralda Silverforce

Ellie Sweetlord

Hej Esme, jo jag bara undrar när kommer stjärnkartan upp? Skulle verkligen behöva den. Kram <3

Svar: Stjärnkartan kommer upp i form av videor, och möjligen även i "pappersformat" i slutänden. Har för mig att nästa avsnitt av SSO Ride Through visar några stjärnor!
Esmeralda Silverforce

Daniela silentmoutain

får jag låna en bild av dig för jag vill göra en liten redigering till dig

Svar: Absolut!
Esmeralda Silverforce

Esmeralda Slowvalley

Jag förstår dig...

Synd att du tog bort ditt instagramkonto men jag hade gjort samma sak. Att dom ska ta dina bilder och sånt.
Sååå himta idiotiskt! Esme, jag står på din sida ;)

/Esmeralda Slowvalley

Eden.crazyhall

Fy vad dumt!
Att det ens finns idioter som tar andras bilder utan att fråga och påstår att det är sin bild. Du tog bort instagram och det var bra för dig. Jag är på din sida!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.