Chrome Pointer

Det är roligt att ni bryr er!

   Visserligen är det torsdag, men Mirandas inlägg kommer först nästa vecka. Idag känner jag att jag behöver prata lite!
 
   Precis som jag sa häromdagen så ser jag slutet i tunneln - jag kommer inte för evigt blogga om hästspel trots att det är sanslöst roligt. Och med tanke på att det är ett antal hundra läsare här inne varje dag så är det förståeligt att det finns de som gärna vill stanna längre. Oavsett så är det smickrande och jag är glad över att ni gillar bloggen tilllräckligt för att sakna den då den avvecklas. Det är ändå ett gott betyg!
 
   Jag har inte planerat att försvinna iväg för evigt och aldrig mer återvända på något sätt alls. Men vissa delar av min relation till mitt favoritspel kommer förändras, så är det.
   Bloggen kommer självklart stå kvar, inte stängas ner eller tas bort. Det som kommer hända är att jag inte alls kommer uppdatera på samma sätt. Jag kommer så länge som jag vill och har lust fortsätta göra redigeringar, och det är på bloggen jag kommer fortsätta visa upp dem. Förutom bilder kommer bloggen i stort stå tom.
   YouTube kommer jag fortsätta med så länge jag vill och orkar. Kanalen är också en extra inkomstkälla och i ärlighetens namn kommer jag behöva den då/om jag får hem "min" häst. Jag tycker faktiskt det är hemskt roligt att dela med mig av mina erfarenheter i hästspel och då känns det som om YouTube passar bra.
   Instagram kommer jag antagligen återvända till. Väldigt långsamt och väldigt försiktigt. Vet inte om jag kommer vilja posta redigeringar där längre, men kanske en bild då och då. Jag kommer nog ändå stå utanför communityt i stort, för jag tycker det finns så mycket dålig attityd där och den vill jag inte ta del av. Då står jag hellre lite vid sidan och följer bara mina vänner istället :)
   Jorvikipedia är min stora stolthet och det kommer krävas mycket innan jag helt lämnar skeppet. Jag har inte mycket tid till Wikin just nu, men oavsett vad kommer jag alltid finnas kvar där!
 
   I övrigt kommer jag överge andra sociala medier så gott som helt. Har funnits på flera och kikat in lite då och då men jag känner att det inte behövs.
 
   När kommer allt det här hända då? Jag kan inte sätta ett datum. Allt kommer saktas ner under sommaren då jag har en fullspäckad sommar och slutligen kommer väl allt bara falla på plats, tror jag. Vi får helt enkelt se hur framtiden utspelar sig!






Juliette Shypie

Om du har tid och lust skulle jag uppskatta ett inlägg om hur man fixar inställningar till ritplattor i Ps :)

Svar: Om man har installerat plattans drivrutiner så använder man den exakt som en datormus, fast pennan är ofc lite smidigare!
Esmeralda Silverforce

Juliette Shypie

Haha ja, det har jag. Men du vet jag skrev till dig på insta. Du skrev något om Sheet?

Svar: Alltså pappret du ritar på, högerklicka bara på arbetsytan så kommer en massa alternativ upp!
Esmeralda Silverforce

Juliette Shypie

Haha sorry för så mycket kommentarer. Men högerklicka med musen eller pennan och med vilket verktyg?

Svar: Antagligen finns det en knapp på sidan av din penna som du kan nå medan du håller i den. (Jag lägger alltid pennan i handen så att tummen når knappen.) Den har samma funktion som en högerklickning. Ha verktyget som du använder uppe - om du ska ändra size på ett sudd, ha suddet uppe. Ändra size på pennan, ha pennan uppe osv.
Esmeralda Silverforce

Juliette Shypie

Jaha! Jamen det vet jag ^^ Men jag menar så att pennan får tryckkänslighet. Så att den blir mindee och får mindre opacutet ju mindre man trycker med pennan! :D

Svar: Det ska fungera automatiskt. Prova att starta om datorn, annars kan du nollställa alla inställningar för pennan och starta om Photoshop och se om det fungerar.
Esmeralda Silverforce

Mandy Applepie

Nej vad tråkigt! Kommer Miranda fortfarande gästblogga? Söker du en gästbloggare?

Svar: Jag söker inga gästbloggare.
Esmeralda Silverforce

Juliette Shypie

Haha thx, har redan listat ut hur man gjorde ^^ Nu redigerar jag som en galning cx

My Purplelord

Man kan ju inte blogga i all evighet, alla måste få känna frihet. Men jag tycker iaf att det var ett bra sätt att avsluta detta på. :/

Meja

Började gråta när jag läste första meningen, visste att du inte skulle blogga för evigt. Men *** vad jag kommer sakna din blogg när du slutar. Har följt din blogg ett tag, nått år? Följer din insta, liksom stalkar din Youtube ( XD), bloggen kollar jag på dagligen, Jorvikipedia kollar jag också på ofta. Din blogg har hjälpt mig mycket, med SSO och har alltid kollat på din blogg när jag varit ledsen, den har fått mig le! Dina vackra redigeringar, bra skrivande, hästarna , Ja, allt är bra med din blogg! Din blogg är bäst! kommer kolla på den även när du slutar blogga en period ( mig slipper du inte, din blogg kommer fortfarande vara min favorit). Vet att du inte skulle sluta blogga, nu! Glad midsommar, iaf. Du är den bästa bloggaren <3

Klara Eaststar (Busigast123)

Men åh vad ledsen jag blir, men du har förstås rätt - dukan bara blogga om du vill och har tid, så är det ju. Men jag måste ändå medge att jag kommer sakna dig något otroligt :( </3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.