Chrome Pointer

Dagens agenda:

   Jag är fortfarande sur över videorna med uteblivet ljud och jag är alldeles för irriterad för att kunna spela in något i efterhand utan att bara sitta och svära surt. Därför klipper jag videorna och langar upp dem typ direkt då de är färdigklippta, så spelar jag in nytt material istället. Kan alltså hända att det kommer upp 3-4 videor bara idag, men frågan är om de är så himla intressanta. (Let's hope sooooo!)
 
   Medan videorna renderas tänker jag redigera. Gjorde det igår också, och resultatet blev rätt bra. Började faktiskt först på en sjukt stor redigering som jag har haft färdig lineart till sen i typ oktober men sen insåg jag att jag inte alls gillade vart det var på väg så det åkte ut. Nu har jag dock tankarna på en annan "galen" redigering, en sån där som kräver att man måste vara lite dum i huvudet för att man ska kunna färdigställa den. Den är alltså stor. Väldigt stor. Får se om det blir den, eller om jag får inspiration till något annat då jag spånar referenser.
 
   Åh, btw, jag är typ-nästan tillbaka på Instagram. Låg uppdatering och jag kommer inte posta redigeringar där. Redigeringarna går självklart som alltid att se på bloggen, och dessutom i bättre upplösning, så det är väl inget som direkt påverkar er bloggläsare - men bara så ni vet så är det på så vis.
 
   ...jag ska springa ut en vända innan det börjar regna igen.






Meja

Lycka till med jätte redigeringen :)

Svar: Tackar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.