Chrome Pointer

Asså den här veckan

   Hela den här veckan har varit ett jäkla kaos och det är inte riktigt slut än. Egentligen skulle jag vara på studentmottagning men mitt huvud bultar som om någon försöker borra igenom det med en borrmaskin och dessutom så var det totalt busskaos så jag gav upp och försökte kämpa mig hem istället. Gick väl sådär, eftersom busschauffören glömde avfarten på motorvägen så där fick man lite ofrivillig sightseeing under en extra kvart-tjugo minuter. Fy...
 
   Jag vet inte om jag håller på att jobba ihjäl mig (har iaf jobbat övertid väldigt väl den här veckan...) men jag har massor att göra även i helgen. Dock är jag stolt över det jag gör så det är faktiskt otroligt roligt. Men jag vill inte lämna blogg och allt åt sitt öde!
   Finns det något ni vill läsa om som ni tror att jag kanske kan dra ihop? Kom jättegärna med lite förslag så kanske min inspiration kommer tillbaka!






Matilda Southtree

Du kanske kan dra ihop en karta över de platser som kan upptäckas i Star Stable Höstryttaren? Har bara en plats kvar, sen har jag klarat hela spelet c8

Alanis Moonstorm

Hmm, något mindre att skriva är ju till exempel den där bloggutmaningen jag nyligen blev taggad i och också svarade på, du skulle även kunna skriva lite om platser du ofta besöker i spelet bara för att de är mysiga, och slänga in lite bilder.

Har själv bloggtorka trots att jag inte vill ha det. Ibland blir det så.

Stephanie Diamondfall

Inget med saken att göra men vad jobbar du med, vet inte om du har berättat tidigare men isf så hittar jag det inte.

Svar: Det är ingenting som jag har berättat om, och det är inte heller något jag vill berätta om. Tror dock det kommer ändras relativt snart.
Esmeralda Silverforce

Doris Sleepyburg

Varför raderar du alla anonyma kommentarer?

Svar: Precis som det står intill kommentarsfältet raderar jag alla anonyma kommentarer. Jag tycker oerhört illa om anonyma kommentarer, jag vill kunna sätta ett namn till den som pratar med mig!
Esmeralda Silverforce

Doris Sleepyburg

Eller det kanske inte är du som raderar dem men aja

Stephanie Diamondfall

Esme, jag har gör mig att du har gjort ett inlägg om (jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta men men) de vita platta sakerna som på natten de kommet ljua från som är formade som en stjärna tsm. Mrn jag hittar inte inlägget. Om du har gjort ett sånt eller vt någon som har kan du länka det iaf. Tack på förhand.

Svar: Jag har bara skrivit ett par meningar om plattorna (långt borta i 2013 - jag hade mejlat supporten och frågat om dem och fått svaret att vi skulle få en förklaring i framtida uppdrag). Tyvärr, mer än så har jag inte skrivit om dem! (Och jag kommer inte skriva om dem heller.)
Esmeralda Silverforce

Ebba

Kan du inte ha en tävling här på bloggen?Man får välja en redigering på valfri häst om man vinner.Det går ut på att skriva en så bra text som möjligt om varför man ska vinna.Skulle va kul om du ville det😀🌹

Svar: Kan tyvärr inte, skulle bli så sjukt stressad om jag hade pressen med en redigering hängande över mig just nu :(
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Det är helt otroligt att du fortfarande orkar kämpa på med allting även om du har massor att stå i med irl. Jag tycker att det som du gör är helt otroligt. Ha 2 jobb, en sso blogg som du uppdaterar väldigt ofta, en youtube kanal och att sköta om andra små saker. Wow! Jag tror nog att vi alla skulle förstå om du tog en liten paus någon gång. Låt mig säga såhär, du är nog i behov utav en paus. ;)

Svar: Nja, om det blir en riktig paus blir det nog mer så att jag lägger ner för gott!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.