Chrome Pointer

Sol och blomster

   Esme och Gambit
 
   Idag ska jag se till att köpa en ny datormus, och sen blir det inspelningar ikväll (y)


nikki

Jaaa!!! längtar tills det nya avsnittet kommer ut! <3
just nu sitter jag och kollar på flixiekim julspesial med dig :D och kollar på dina ''gamla'' uppdrag omg älskar dina videos och du värkar bara som en sån rolig och underbar person! längtar tills den nya videon hehe!
kramis//nikki

Agge

Jaaaaaaaa oj vad jag har längtat efter nya vidios ska bli så kul du äger föresten

Daniela silentmoutain

vad heter typ snittet du använder till din logga den när det står bloggadress, och ditt namn alltså typsnittet på esme silverforce

Svar: Typsnittet för bloggadressen heter Trajan Pro, men mitt namn är skrivet för hand av mig och är alltså inget typsnitt.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.