Chrome Pointer

Saker och ting går nästan baklänges

   Jag har fortfarande inte kommit tillbaka in i vardagen efter tre veckor hemifrån, trots att jag nu varit hemma i en vecka. Jag är hela tiden lite för trött och mår inte riktigt bra varken till kropp eller knopp. Har passat på att krypa in lite i trygghetsbubblan SSO just nu, medan jag i övrigt bara försöker komma fram till vad jag faktiskt håller på med.
 
   Idag träffade jag bästa Lottie Snowborn ute på stan och vi hade en trevlig fikastund innan vi traskade iväg till tågstationen för att möta upp Ylva Moonwright, som fick sin (lite försenade) Team Jorvikipedia-tröja. Skulle försöka ta mig hem sedan, vilket tog liiiite längre tid än planerat... och en herre som var alldeles för gammal för mig började ragga på mig på bussen hem, vilket var aningen obehagligt. ("Whaaat, don't you give your number to people you don't know, you know me now right?")
 
   Nä nu kryper jag ner i soffan med en stor kopp te och hoppas att man mår bättre i morgon, man måste ju ta sig till jobbet också...


Astrid Gladebell

Stackarn.. Jag brukar bli trött som bara den bara av att ligga i sängen.

Lottie Snöfödd

Creepy dude day med andra ord. Men allvarligt talat var det jättekul att träffas igen, vi får göra om det någon dag och ha Harry Potter maraton!

Svar: (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.