Chrome Pointer

Saker jag fortfarande kan drömma om till spelet

  • Ett ridhus i den här byggnaden i Jorvikstallet
  • Läsbara böcker i biblioteket
  • Uppdrag runt Isendell och den beryktade Ishäxan som sägs bo där
  • Ett filter i Jorvik Citys galleria så att man kan se nyaste plaggen (Det är ju jättesvårt att försöka komma ihåg om det plagget kom förra veckan eller om det där är nytt eller något haha)
  • Sadelväskor i fler färger - just nu finns det inga sadelväskor som matchar en av mina bruna favoritsadlar, hemskt!
  • En expansion söderut
 
 
   Ja det är ju klart att det finns väldigt mycket man vill ha till spelet i en drömvärld, men här är lite kul grejer som ändå känns genomförbara (särskilt min sadelväska haha).
   Har ni några "små" drömmar ni hoppas ska förverkligas i spelet?






Alina Bravedawn

Vart fick man reda på att det bodde en ishäxa i isendell?
Jo att södra skördenbygden ska öppna och att det ska skriva nytt eller new på dom nya grejerna som kommer till jorvik citys galleria. Jag har bra koll på kläderna men inte hela tiden. Bra blogg du har! Sluta inte med den :)

Svar: I uppdragen i Dinodalen - du kan också se här: http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Ish%C3%A4xan
Esmeralda Silverforce

Frida Pandalund

Ett till ridhus vore underbart! Sedan drömmer jag alltid om dressyrtävlingar,åh vad roligt det vore!

Daniela Silvergarden

Jag vill ha mer dagliga med Wolf Hell Inn :) Eftersom det är ett värdshus tänker jag mig uppdrag som att bädda sängar, städa lite överallt, handla varor till serveringen, mm

Förresten, du är toppenduktig Esme:D

#skickavidarenätkärlek

Esther Westhill

Oh my! Jeg er helt enig i filteret på kjøpesenteret. Synes det er veldig vanskelig selv å huske hva som er gammelt, og da blir det vanskeligere igjen å finne de nye plaggene og det nye utstyret.

Jeg ønsker fortiden dressur, synes det er så merkelig at det ennå ikke har kommet til SSO siden det både er i Star Stable og Starshine Legacy. En tanke jeg har er at det kanskje kommer med Anne, siden hun er profesjonell dressurrytter og slik? Samtidig er jeg usikker på det siden Lisa, Linda og Alex ikke har hatt noe spesielt annet enn hovedhistorie rundt seg. I Star Stable spillene har de jo sine egne konkurranser rundt om, og det hadde jo vært kjempe kult om de hadde det i SSO også :)

Jeg tror og håper virkelig at dressuren kommer en gang i fremtiden, hoho!

Cecilia Gladefield

Att vattenhinken i hemstallet ska rymma vatten till fem hästar istället flr tre. Skulle bli mycket smidigare om man har många hästar ^^ Sedan finns det ju rätt mycket med ryttarens sits man stör sig på som tex att ryttaren skumpar för mycket i de snabbare galopperna, att fötterna inte är i stigbygeln och liknande. Dock så vet jag inte om detta är svårt att fixa till men jag hoppas det kan hända någon gång. Samt att sitsen borde ändras beroende på vilken sadel man har då western sadlar skiljer sig från engelska. ;P Att kunna ha mer än 10 000 js skulle verkligen uppskattas. Skulle gärna vilja ha dubbelt så mycket spar kapacitet. Man tjänar mycket på att levla och göra dagliga så då kommer man så snabbt upp i max nivån ^^* Bettlösa träns är något jag verkligen vill ha också. Man tänker sig att det borde vara lätt att göra bara att ta de gamla modellerna och ta bort bettringarna typ ;P

Ebba

Jag håller med dig daniela.Toppen idé.Kan du skaffa kaniner på ZT2 Esme?

Ebba (inte samma som ovan :3)

Hej Esme! En norsk bloggare,som kommenterat här har en blogg jag kikat på. Esther Wsthill ~

Hon gjorde jättefina redigeringar,men något jag störde mig lite på var att jag hittade en redigering med palominoquartern,som var nästan exakt på pricken på dina redigeringar som du har på Mina Hästar. Hästen stod på jorviks arena och var såhär lös och stod stilla och tittade på en. Vet att alla får sin egen stil,men tänkte att du villa veta :)

Esther,INGET illa menat! Det var superfint.

Esther Westhill

Ebba: Eneste som er likt er at det er en redigering av samme hest som både jeg og Esme eier, og at vi har brukt samme bakgrunn som jeg tror vi begge har funnet på facebooksiden "Star Stable Online Backgrounds" og at vi bruker samme redigeringsteknikk. Jeg er fullt klar over at den kan se lik ut, men samtidig ikke. Jeg har gjort min egen lineart også, men jeg tror du synes den ser lik ut fordi vi har brukt samme bakgrunn. Har gjort flere redigeringer, men jeg prøver å variere bakgrunnene på mine redigeringer. Dette er den første redigeringen jeg har gjort med denne bakgrunnen, så jeg forstår ikke helt hva du vil frem til :)

Men nok om det.

Meja

Att man kan leda hästen! Typ köpa nya grimmor och grimmskaft i olika mönster och färger! Dressyr skulle jag också vilja ha till spelet! :3 Det där med Ridhus till Jorvik Stallet har jag aldrig tänkt på, men nu vil jag ha det också! c:
Och att ryttaren håller tyglarna rätt och trampar ner hälarna XD
Och trav vill jag ha med i spelet, mest av allt! Trav i sulky eller Monte, så finns det olika Monte-sadlar och selar man kan köpa, och däckelunderlag ;3 ( Håller på med trav IRL)

Matilda Greenstone

Uppdrag med Isenport och Isendell och att man kan köra med sina hästar (gärna både en och två hästar samtidigt, så man t.ex kan köra med två tinkrar på en och samma gång! Skulle vara roligt att kunna skjutsa andra spelare också). ^^

Courtney Candlenest

Du sa precis upp alla saker som jag vill ska komma till spelet, haha! :D

Rebecca Spiderburg

Oja, speciellt de med att kunna läsa böckerna i biblioteket!! Skulle vara kul om de fanns böcker om allt som rör huvudstoryn, böcker om Jorviks bya & delar och hur de kom till! Skulle man däremot inte hitta vad man ville läsa om så är det ingen fara. För då skulle det finnas en dator som man kan sätta sig vid och så kommer man in på Jorvikipedia :DD Rolig idé, tycker jag iallafall!

Lisa

Just nu är det mest småsaker jag vill ha... Bland annat ryttarens hoppsits då den verkligen inte är snygg i dagsläget med stigbyglarna som flyger ;) tycker de borde göra som i SSL och animera själva stigbygeln "på" fötterna, istället för att animera foten på stigbygeln om någon fattar hur jag menar... Sen vill jag VERKLIGEN kunna se vad som är nytt i gallerian och kunna sortera efter tex snabbhet eller styrka osv...

Och lite större grejer skulle vara huvuduppdrag såklart, dressyr och att kunna ställa upp och bygga sin egen hoppbana!

Emelie Silverhaven

Knoppar på min frieser, det är allt jag önskar!! Haha, en sån liten grej som ändå känns sååå långt bort. Men jag lever på hoppet ja haha :D

Rose Greenhill

För det första: Södra Skördebygden. Vill så gärna återsese (Nya) Hillcrest och de andra platserna från Höstryttaren i ny tappning. Det vore också trevligt att kunna byta man och svans separat på hästen, samt fler frisyrer. En omdesign av hopptävlingarna kanske - jag vill ha ett ordentligt system med felpoäng när man river.

Cassandra Watersmith

Jag skulle kunna tycka att det var coolt om man kunde läsa böckerna i biblioteket och där var det information både från SSE och från Jorvikipedia!

Ida Lionlord

Att klubbledarna i en klubb ska få mer "makt". Kunna bjuda in folk och ändra titlar. Sen hade det ju varit nice om sso äver lag la ner mer tid på klubbarna då det är anledningen till att många fortfarande spelar. Kanske någon sorts ansökning i sso så man slipper göra hemsidor?

Ariana Candlecake

Dressyr tävlingar,kunna leda hästen,se vart man åker när man åker i bussen/färgan,att typ kunna ha ett litet rum i stallet där gubben bor t,yp med säng,garderob!

Doris Sleepyburg

jag vill ha täcken,dressyr,att man ska kunna leda hästen,att södra Skördebyggden ska öppna, att man ska kunna köra hästen med droska och en uppdatering i hemmstallet mer boxar en hage (inte i hemmstallet)
och att man själv ska kunna välja vilka sadlar och träns som ska hänga där,att man ska få skriva ett eget shema (stavas?) och lite sådant!

Nora Kittenstorm

Att kunna leda hästen och att man kan ramla av! XD

Sofie Dolphinknight

jag skulle önska att hela transportsystemet skulle vara sammanbundet, att Marleys eller Lisas hinder var fasta och många fler benlindor i hela möjliga färger och mönster!

Eden.crazyhall

Man kan riva hinder på alla banor, uppdrag till södra skördebygden, där man får träffa karaktärens föräldrar (skulle va kul men tror inte det kommer gå), träffa Anne och ha dressyr med henne i ridhuset, ha ett rum man kan gå från via stallet, 'låna" sin kompis hästar ibland, ge bort hästar till vänner, täcken, grimma, hage till hstallet och fler boxar!

Sophia Puppyheart

Alla har väl redan nämnt sakerna jag skulle vilja ha till spelet. Men att kunna leda hästen/släppa ut den i en hage skulle verkligen vara trevligt! Skulle även vara kul om man kunde ha hackamore (<-nu vet inte jag hur det stavas men..) som ett alternativ för träns, det känns inte som det vore helt omöjligt att genomföra! Islandshästar är väl en av mina största drömmar för spelet men det skulle vara oerhört svårt att göra, iallafall med tölt/passgång som extra gångart. Plus att dom skulle behöva komma på nya namn för islandshästar då de t skulle kännas konstigt om dom inte hade islandshästnamn.
En släde! Tänk att kunna köpa slädar till hästarna och åka med på vintern! På sommaren skulle man kunna åka med hjul. Man får köpa släde/vagn + sele i en speciell affär och så finns det olika så man kan välja en personlig. Kanske skulle bli svårt att göra, men inte omöjligt? Täcken skulle jag också vilja ha, både ridtäcken, stalltäcken, fleecetäcken, vintertäcken och regntäcken!
Det var några av sakerna jag skulle vilja ha, nu när man tänker efter finns det egentlige väldigt många nya funktioner man skulle vilja ha, både genomförbara och inte!

signe hawklord

jag skulle vilja kunna leda hästen, köra, få träffa karaktärens släktingar, ett ställe där man kunde köpa hästar i gallerian, kunna släpa hästen. ha ett eget rum i hemstallet, att hästarna hade egna boxar med deras namn och ras. islandshästar, och att man kan välja svans och man separat, nya färger som en flugskimmel, kunna byta man/svans färg på hästarna. galoppbanan blev färdig, södra skördebygden, att en kompis kunde hoppa upp bakom en, kunna köpa pannband i olika mönster, kunna mocka i hemstallet och fodra sina egna hästar i krubbor, kunna sitta ner i mellan galoppen.

Sabiange

Hej!
Något jag vill ha är:

Leda, longera och tömmköra/ köra hästen ( bra som upp o ner varvning )
Täcke hage grimma o skaft. Även sadelhängare

Bygga egna hinder , ställa ut konor o vidare

Föl o unghästar att sköta rida in o leda runt.

Shettis o gotlandsruss

Mkt mer saker ( småfiiix )

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.