Chrome Pointer

Ni glömmer väl inte bort YouTube-kanalen?

   Nu då jag är hemma igen och har mycket tid över har jag dragit igång YouTube-kanalen rätt rejält igen. Åtminstone för tillfället! Nu är det inte så väldigt långt kvar tills Penny får komma in i Gyllenåsarnas Dal, så mycket fokus ligger på att arbeta sig fram på gamla uppdrag för att komma in där.
 
 
 


Agge

Bra vidios esme jag är dit största fän i love dig och din vidios
MVH ett galet fän!
ps kan vi bli vänner jag är på sörver 1 ari star

Agge

ps mit namn är agnes evinghand

selena pinebaker

kan vi bli vänner?

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.