Chrome Pointer

Nejmen heeej

   Trött och sur Esme som fortfarande är sjuk här. Kom efter lite tips från olika håll hemifrån på att det faktiskt är en sjukdom jag har, och som jag haft förr, som orsakade mitt mående igår. Vet av erfarenhet att symptomen försvinner efter några dagar så jag får ta det chill i helgen och gå till läkare om det är kvar nästa vecka. Så länge sitter jag hemma och jobbar (och kikar in här för jag är så sanslöst uttråkad eftersom jag inte kan sova just nu och har varit vaken sen fyra, whaaaaaat).
 
   Vad händer då i världa' idag? Jag hade allmänt tråkigt i morse och började titta på Intresseklubben (den svenska versionen av mitt favoritprogram Qi) på YouTube, så jag ska fortsätta lyssna på det medan jag jobbar. Det bästa är att jag kan många av de äckligt svåra frågorna för att jag har sett det engelska programmet x) Jag älskar allmänbildning och nördkunskap och om ni också gör det bör ni absolut kika på programmen! (Jag föredrar den brittiska varianten, men det är väl en smaksak I guess)
   Sen blir det ryktesuppdrag - jag har varit grymt duktig med mina rykten på sistone! Eller ja, på Esme iaf. Kan inte påstå att Pennys rykten går upp särskilt fort! Men jag är beundrad med Jarlasson om någon vecka om jag fortsätter så här, det går framåt med Bobcats och jag har kommit så långt det bara går med Strandverksamheten. Jag har inte haft motivation till rykten på ett tag men då man väl gör dem varje dag blir man rätt peppad på att slutföra dem! Då det väl är färdigt kanske det är läge att gå över till Penny, så att man har nya uppdrag väntandes så snabbt som möjligt.
 
   I sann nördanda avslutar vi denna morgons inlägg med en länk till både Qi och Intresseklubben - välj och vraka! (Kan säga direkt att ett av mina favoritavsnitt av Qi är Hocus Pocus, där både Daniel Radcliffe (aka. Harry Potter) och Graham Norton (universums bästa Eurovision-kommentator) gästar - fantastiskt!)
 


Tilde Darkstorm

SPOILER PÅ MORGANHÄSTARNA!!!
De går i vänster galopp :O

Svar: Jag vet, jag har sett dem :)
Esmeralda Silverforce

Tilde

Iallafall i den korta galoppen. Alltså det känns som att dressyr är på väg

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.