Chrome Pointer

Mysteriet med den stulna hästen

   Nästan två veckor efter alla andra fick jag äntligen ta itu med uppdragsserien med hästtränaren Marley Summers och Baronessans häst Butterfly. Jag spelade igenom uppdragen med en ofungerande datormus, vilket var tråkigt då jag gärna hade fotat mer under dessa fina uppdrag...
 
   Spoilers ahead!
 
   En sak kan vi klargöra direkt - jag älskar då uppdragen är fyllda med cinematics, alltså de där små klippen som visar saker som inte skulle gå att visa rakt framför spelarens ögon in-game. Uppdragen känns genast snäppet mer seriösa och jag tycker det här var så snyggt gjort. Jag var så avundsjuk under Falsterbo då jag såg andra spelare spela igenom uppdragen, medan jag bestämt mig för att inte spela förrän jag var hemma och kunde göra det i lugn och ro. Kände nämligen att det här skulle vara ett uppdrag jag skulle gilla!
 
 
 
   För att vara ett hästspel har det faktiskt varit rätt lite fokus på själva hästarna under dessa snart fyra år. Därför tycker jag det passade så otroligt bra att det äntligen kom en rejäl uppdragsserie med fokus på häst, och just häststöld/svindleri känns som att det verkligen var en grej som passade det här spelet. Jag menar kom igen, en försvunnen häst, två skumma hästtjuvar och en biljakt?! Bravo säger jag, tycker det var sjukt kul! Hoppas på en liten fortsättning på det här i framtiden, eftersom Mr. Anwir kom undan. En annan skurk har ju också flytt tidigare (Le Goon), så det kanske i framtiden kommer uppdrag där vi får fortsätta jaga skurkarna? (Btw, vad har hänt med Jorviks poliser? Konstapel Konrad, känd från serietidningarna, har aldrig igen hörts av och kommissarie Klas, enbart nämnd i en monolog i spelet en enda gång, har inte dykt upp efter sitt "vinteruppehåll" - jag vill träffa Jorviks poliser!)
 
 
   Nejmen stor tumme upp för en bra uppdragsserie, tyckte den var grym! Vad tyckte ni?
 
 


nikki

Ja, Jag tyckte det var bra!
hade doc hoppats på huvud uppddrags serie men ja, småuppdrag kan väl vara roligt och de hade ju en del att göra de flyttade ju alla till en ikke laggig spel server villket inte är sant för det blev ju bara mera lagg men ja ja jag har kontaktat sso om detta men vi fårhoppas på huvudserier!

Leah Dragondawn

Jag älskade den uppdragserien! Mycket bra jobbat, SSO! Önskade bara att man hade möjligheten att köpa Valiant efteråt haha ;P
Kul att du är tillbaka igen Esme! Du har varit saknad, men jag hoppas du har haft det bra! :D

Cecilia Gladefield

Håller med Leah! Blev helkär i Valiant och skulle gärna ha köpt honom ;P De var välskrivna och roliga uppdrag. Bästa småuppdrag på länge :D

Agge

Jag har inte kört den enu är bara level 14 så jag kan inte en men kanke snart men jag titta på när min vän gorde uppdrget och det såg roligt utt längtar tills jag kan göra det
PS.Din blogg är bäst!

Meja Snowfall

Hej älskar din yt♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.