Chrome Pointer

Lite seg, haha

   Hade ju tänkt skriva om uppdragen igår, men det får bli senare idag. Igår satt jag inne på spelet mycket längre än tänkt, för det började med att jag pratade med Alli och sen dök Kim och Emlan upp så vi drog iväg på en levlingsrunda... Charizard i lvl 8! Sen blev klockan alldeles för mycket, haha, så jag var lite för trött för att möta världen i morse. Tur att man kan jobba hemifrån!
 
   Då jag är färdig med dagens jobb tänkte jag försöka mig på en redigering. Inget avancerat, Charizard vill ha en presentationsbild bara. Men, jag har faktiskt lineart färdig för en monsterredigering (alltså monster för att den är så stor haha) så jag får se om det blir något av den. Måste fota hästar isf!
 
   EDIT: Har ni sett den här? :D TAAAAAAAGG


Stephanie Diamondfall

Jag satt och kollade på jorvikipedia och insåg att det finns inget om Mindre dinosaurie-ben (inte liten dinosaurie) och har inte sett något om den någon annanstans. De är kritvita.

Dina Winternight

Hej!
Jag undrar om du har kvar grund designern? Eller vet du vart man fortfarande kan få tag på den? Tacksam för svar.

Svar: Jag antar att du menar till bloggen? Det finns länk i min övre meny till tjejen som har gjort grunden, kolla där! (dock är det ett kodfel i grunden så man behöver kunna lite grundläggande kodning för att rätta till det)
Esmeralda Silverforce

Esme Nightnest

Nya Morganhästar!!!??? 😄😄😄 Jippeee
Det hade jag ingen aning om! Vad kul😃

Andrea Bravestone

Men gud vad roligt! Längtar så mycket <3 älskar gångarterna!

Ronja McKnight

Fick du mitt mejl ang stallplatser? :)
Kul med morganhästar, så kul att de uppdaterar pållarna.

Svar: Åh gud, såg nu att min telefon vägrat skicka iväg mejlet till dig! Jo jag har fått det, tack så jättemycket :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag tycker hästarna är fina och med mina rörelser men skritten tycker jag absolut inte om, enligt mig ser det ut som om hästen har ont när den går så det är synd för det gör så att jag inte vill ha den, annars var den helt underbar.

Meja

Vill ha :D Ska spara, spara spara... :o Gosh, älskar gångrterna,,och att den "krafsar" med frambenen *-*

Mandy Applepie

De är så fina! Har bara 250 StarCoins just nu:(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.