Chrome Pointer

I morgon kommer Morganhästen!

   Jag är jättetagg för i morgon. Jag kommer köpa minst en av de nya hästarna, men inte nu direkt. Jag ska slå på stort och köpa en grupp på fyra hästar i ett svep, och jag tror att häst nummer 3 kommer bli en av de nya - men nummer 4 tycker jag inte att jag har framför mig riktigt än. Jag har en kandidat, men jag tänkte vänta lite till och se om det kommer en häst som känns mer solklar. Kan ni gissa varför det blir just fyra hästar?
   Men okej, så den nya coola hästen kommer i morgon och det är grymt. Har ni btw sett att det har kommit fler tutorial-videor från SSO? Fyra nya, som tar upp styrning, hästskötsel, stallhjälp samt Star Coins/Jorvik Shillings.
 
 
 
 


Tilde Miststreet

Kanske döpa dem efter alla fyra soul rider-hästarna? :3

Svar: Bra gissning, men nej ^^
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

För att du ska göra en jätte-redigering med de? Eller för att du vill bli av med alla dina sc? xD

Svar: Haha, jag hade faktiskt inte haft en tanke på en redigering med dem, men det lär självklart hända i framtiden! Jag tänkte mer på att jag vill ha hästarna, men med tanke på namntemat kändes det fel att inte skaffa alla på en gång ^^
Esmeralda Silverforce

Esther Westhill

Vill gjetning, to til Penny og to til Esme? Eller en utvikling av en Pokemon? ^^

Svar: Haha nä, alla fyra ska flytta in till Esme ;)
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Först tänkte jag också soul-rider hästarna. Men det var det ju inte. Så kanske efter årstiderna (tänker på Starstable spelen) ^^

Svar: Aah, smart! Dock inte rätt ;)
Esmeralda Silverforce

Matilda Greenstone

Nu måste jag skriva en till kommentar haha. Men kanske att du ska köpa de hästar som du endast har på Penny och nu ska "flytta över" dem :)

Svar: Det ska jag också göra, men det är inte de som gäller ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.