Chrome Pointer

...hjälp?

   Någon som känner till stall där det finns möjlighet att få stallplatser nära Stockholm/Värmdö till hösten med hyra under 4000? Om inte, ridskolor i samma område och pris för terminsridning på storhäst? Har googlat mig tokig hela natten men det här med priser är något folk är otroligt dåliga på att skriva ut... Skulle visserligen kunna ringa x antal stall men jag tror de flesta överskrider budgeten.
 
   Idag är det uppdatering, men jag kommer nog vänta med att kika på den själv tills i morgon - kommer inte vara hemma ikväll så det vore lite trist att spela igenom uppdatering i mörker (igen), eftersom det verkar som att det blir något slags uppdrag (ni har väl sett teasern på Instagram och Facebook?).
 
 


Diana Weststorm

Nej, tyvärr inte Esme :c

Fanni Purpleheart

Hej,hej bästa Esme! Jag har en liten fråga, hur får jag mitt spel att inte lagga så hiiiimmmmla mycket? Det är väldigt störande... Till exempel i championat kommer jag alltid sist, för att det laggar... Jag har alltid grafiken ner dragen till minst eller vad man ska säga och det funkar bra utom just när jag tävlar championat. Varför just när jag tävlar championat? Hur får jag det att sluta lagga helt enkelt?
Ps. Din blogg är bäst! ;) <3

Svar: Har du andra program igång samtidigt? Om spelet laggar kan det bero på det, så stäng ner ALLT annat på datorn innan du går in på spelet. Om det inte hjälper, prova att ominstallera spelet. Om det fortfarande trasslar, prova att maila support och se om de kan hjälpa dig!
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Svar till Fanni: Det är likadant för mig, det beror nog på att datorn inte klarar av spelet. Tips för att undvika lagg: undvik ställen med mycket folk. Om du vill köra champen, igga de andra i gruppen :)

Michelle Dragonhill

Funderat på lösdrift? Vet isåfall ett ställe på Ingarö, har för mig att ägaren till medryttarhästen betalar 3200 i månaden. Buss stannar precis utanför, men det är lite halvdåligt med bussar som får där, tar över en timme att åka från Nacka... Bara maila om du vill veta stället c:

Svar: Tack, men jag tror inte lösdrift är optimalt för hästen det gäller :/ Tack ändå!
Esmeralda Silverforce

Melissa Silverforce/Martina Shydawn

Hur pass långt ifrån centrala sthlm är du beredd att åka?

Svar: Vet inte riktigt. Bor inte i centrala Stockholm så jag tycker det är svårt att räkna på saken. Allt inom en halvtimme med buss/tunnelbana från centrala Stockholm kanske? Är väl inte desperat, men det är ett orosmoment eftersom jag gärna har häst i vinter.
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Ågesta RK känner du ju till o dess priser..men kika om ingen söker medryttare, då blir de mycket billigare och du slipper huvudverken med drös av förlorade pengar. Jag är medis och har varit i flera år men aldrig betalat en krona. Jag får rida så som jag känner för det :)
Om du så gärna vill ha stallplats så kan jag rekommendera flera privatstall i södra sthlm, vet dock inte hyran men kan alltid fråga vid intresse. PM:a isånnafall! Håjj.

Svar: Känner faktiskt inte alls till deras priser, hittar inget alls på deras hemsida! Skulle du vilja slänga iväg ett mejl till mig och berätta lite kort om stallen och var de ligger? Skulle uppskattas till tusen!
Esmeralda Silverforce

Melissa Silverforce/Martina Shydawn

...nähepp... :)

Svar: ?
Esmeralda Silverforce

Melissa Silverforce/Martina Shydawn

Mitt nät dummade sig, trodde inte det kom fram, något av det. xD
Jag bor söder om, kan kolla med min hovslagare om hon vet något, hon skor på hela södertörn. :)

Svar: Vore supersnällt!
Esmeralda Silverforce

Isabelle

Vet inte hur mycket ledigt det finns i krokarna jag håller till, men ngt som inte är för långt från T-Centralen är typ Åkeshovs ridhus (fantastiskt fint) och Lovön/Ekerö. Visserligen andra sidan stan i jämförelse med Värmdö, men ändå ett alternativ :) Lycka till!

Svar: Tack för tipsen!
Esmeralda Silverforce

Lisa suneson

Tja Esme! Jag har ett eget stall med mamma och våra kompisar hästar. Vi har nu 3 boxar och 2 spiltor som är lediga. Vi tar runt 3500 kr. Vårat stall ligger lite norr om Stockholm på en gård. Kram Lisa och hennes mamma

Svar: Har ni möjlighet att ha en häst som måste gå ensam i hage? Isf vore det jättesnällt om du kunde skicka ett mejl till mig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.