Chrome Pointer

Denna dag är en bra dag

   Vad roligt att så många av er har delat med er av historierna om hur ni hittade till SSO! Jättehäftigt att se :D
 
   Idag är jag taggad på ALLT. Kom iväg till jobbet tidigt i morse, har lyckats slutföra några uppgifter jag hade fruktat ett tag, jag har städat och tvättat hemma samt lagat matlådor för hela veckan och föräter mig nu på Jelly Beans. Trodde att smakerna chokladpudding och smörpopcorn skulle vara för vidrigt (okej popcornen var inte min favorit från början, fick tvinga i mig några innan jag började gilla dem), men ojoj vad gott det är! Livsfarligt att det går att köpa mängder med gelébönor bara några hundra meter från jobbet...
 
   Jag har en halvfärdig redigering liggandes, som jag tror blir lite fin, men jag tänker dissa den och istället spela in lite SSO Ride Through. Igår spenderade jag större delen av min kväll i Dinodalen och grävde efter fynd (mest i brist på annat) och nu är jag gaaaalet tagg på att komma dit med Penny! Inte så långt kvar ändå, bara två nivåer...
 
   Flashback


Daniela silentmoutain

Du sa ju att jag skulle prova att googla om problemet om det att bara 3 inlägg visas på min blogg. Igeng av tipsen funkar har du upplevt att det bara visas 3 inlägg på din blogg isåfall hur löste du det annars känner du till någon beskrivning som är bra??

Svar: Jag löste det genom att skriva om en kodslinga. Minns dock inte vilken det är (har letat för att försöka hjälpa andra tidigare) så jag kan inte hjälpa till, sorry!
Esmeralda Silverforce

Julia

Du har alltid så fina bilder på din blogg :D

Svar: Tack! :)
Esmeralda Silverforce

Evelyn Moonnight

Har du sett ormen på stranden vid urträdet typ? Alltså den är så himla söt! Älskar den till 100%, xD

Svar: Ja, den har jag sett :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.